Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een mooie, ruime en authentieke 4-kamer bovenwoning uit 1906 met een zonnig pandbreed balkon aan de achterzijde!

Krommedijk 8 ligt in de populaire wijk Het Reeland, grenzend aan de 19e eeuwse Schil met het Park Merwestein aan de overkant van de weg. De buurtwinkels, het NS Centraal Station en de historische binnenstad zijn alle op loopafstand bereikbaar.
De woning bestaat uit twee verdiepingen en heeft een mooie lichte voor- en achterkamer. Ook vinden we op de etage de keuken en het toilet. Op de tweede verdieping van deze woning bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer.
Kortom, de woning kan geheel naar eigen smaak aangepast worden zolang je je maar aan de bouwvoorschriften houdt en toestemming aan de VvE vraagt!

Indeling:
Eigen entree met hal beneden met trapopgang naar de verdieping.

Eerste verdieping:
Overloop met toilet en garderobe, toegang tot de keuken, voorkamer, achterkamer met balkon en vaste trap naar de tweede verdieping. In de lichte en ruime voorkamer zijn twee ramen met glas in lood met uitzicht over de Krommedijk. Ook de twee nisjes dragen bij aan de sfeer van deze kamer. In de achterkamer zijn er openslaande deuren naar het balkon.
Via de achterkamer heeft u toegang tot de eenvoudige keuken en toegang tot het balkon.

Tweede verdieping:
De vaste trap geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer.

Algemeen:
Deze woning is zeer geschikt voor iemand die de handen uit de mouwen wil steken en denkt in mogelijkheden. Kijk nog maar eens goed naar de foto's en de plattegrond. Je komt vanzelf tot leuke ideeën, de handige klusser kan hier echt een paleisje van maken!


Kenmerken:
-Volledig eigendom
-Funderingsherstel is uitgevoerd in 2008 door middel van betonnen palen
-Houtwerk voorzijde voor het laatst geschilderd in 2023
-Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 50,- per maand.
-Dak geheel vernieuwd met nieuwe dakpannen in 2000
-Cv-ketel eigendom
-Dakisolatie 2012 met steenwol en gipsplaten
-Voorzetramen in voorkamer
-Energie-label E
-Opname koopovereenkomst: niet zelf bewoningsclausule, ouderdomsclausule en acceptatie van het pand waarin het zich bevindt.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden, er is geen koop tot stand gekomen! Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 307
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 93
Inhoud woonhuis 307
Aantal verdiepingen 2

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

HS Makelaars