Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

‘Meesterlijk wonen in hartje Ridderkerk’

Het appartement wordt Casco opgeleverd en de 2 foto's aan de binnenzijde met inrichting en meubilair zijn impressie foto's!

In Ridderkerk, aan de Rembrandtweg is onlangs het stijlvolle en gasloze ( all-electric) appartementengebouw “Van Rijn” gerealiseerd. Het complex is ruimtelijk gelegen aan de uitgestrekte groene singel op de hoek van de Rembrandtweg en de Burgemeester de Zeeuwstraat.

Het kleinschalige en luxe complex bestaat uit 35 appartementen op loopafstand van het bruisende centrum van Ridderkerk met alle voorzieningen zoals winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer.

Het energiezuinige appartement wat wij u aanbieden is gelegen op de 2e woonlaag, en wordt casco (zonder keuken, sanitair en betegeling opgeleverd en kan daarom inwendig geheel naar eigen wensen, smaak en stijl worden afgewerkt. Onder het gebouw bevindt zich de half verdiepte stallingsgarage met eigen parkeerplaats, de gezamenlijke fietsenberging en de privé bergingen welke met de lift bereikbaar zijn. Alle appartementen kijken uit op de ruimtelijke en centraal gelegen binnentuin.

Indeling:

Entree, gang, meterkast, toiletruimte, badkamer met aansluitingen, 2 slaapkamers, ruimte voor de badkamer, woonkamer met toegang tot het brede balkon en ruimte voor de opstelling van de keuken met aansluitpunten. De woning is voorzien van houten stompe deuren en houten binnen kozijnen.

De berging en de eigen parkeerplaats bevinden zich in de onderbouw.

De verwarmingsinstallatie bestaat uit een individuele luchtwater warmtepomp. De verwarming in het gehele appartement, uitgezonderd de technische ruimte, is middels vloerverwarming. De warmtepomp biedt tevens de mogelijkheid tot koeling.

Kenmerken: Woonoppervlakte: 83 m2 Bouwjaar: 2024 Energielabel: A+++ Oplevering Per direct

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 266

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 83
Inhoud woonhuis 266

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars