Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime en lichte eengezinswoning (bouwjaar 2000) is gelegen op een leuke en rustige plek in de kinderrijke wijk "De Rivieren". Met een woonoppervlak van 109 m2 (plús een inpandige garage van 19m2) heeft de woning veel te bieden. Zo beschikt deze over een ruime woon/eetkamer met open keuken en fraaie hoge raampartijen met mooi zicht op de tuin. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, een berg/wasruimte en de badkamer. De L-vormige achtertuin biedt veel privacy en ligt op het zonnige zuidwesten, een ideale plek voor zonaanbidders. De grote bonus is natuurlijk de inpandige garage, deze is indien gewenst ook om te bouwen tot werkkamer of extra slaapkamer. Ook de ligging is ideaal: de doodlopende straat wordt alleen gebruikt door bestemmingsverkeer en maakt dit tot een rustige en kindvriendelijke woonomgeving.

De Locatie: De woning is gelegen in Zenderpark, in de wijk ‘De Rivieren’. Aan het einde van de straat loop je zo het park in, met visvlonder en wandelpaden. Alle voorzieningen zijn verder op loopafstand: diverse scholen, winkels voor uw dagelijkse boodschappen, sportclubs en openbaar vervoer (sneltram en bus). Het gezellige centrum van IJsselstein is binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. De uitvalswegen naar autosnelwegen zijn binnen 5 rijminuten bereikbaar.

Kortom, dit is een ideale, moderne gezinswoning op een rustige plek. Bel ons voor een bezichtiging, wij leiden u met plezier rond!

Indeling: Begane grond: We betreden de ruime hal. Deze biedt toegang tot de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is ook de inpandige garage bereikbaar, die voorzien is van elektra en verwarming. Aan de achterzijde van de garage heeft u toegang tot de achtertuin.

Aan het einde van de hal is de toegang tot de woonkamer met open keuken. De lichte en ruime woonkamer heeft aan de achterzijde hoge raampartijen met mooi uitzicht op de tuin. Met zowel een schuifpui als een tuindeur naar de achtertuin is de overgang tussen binnen en buiten vrijwel naadloos. De tuin ligt op het zonnige zuidwesten dus het is fijn dat er airconditioning in de woonkamer aanwezig is voor de nodige verkoeling op warme dagen.

De ruime, L-vormige keuken aan de voorzijde van de woning biedt veel kastruimte en is uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, combi-oven/magnetron, 5-pits gaskookplaat (met wokbrander), afzuigkap en vaatwasser.

De entree en woonkamer zijn voorzien van massief eiken vloerdelen.

Eerste verdieping: De royale overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers (14.6, 14.6 en 8.3 m2), de berging/was/stookruimte en de badkamer. De hoofdslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, beschikt over een airconditioning welke kan koelen en verwarmen. Alle slaapkamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad met whirlpool, aparte douche, wastafel met bergmeubel en een tweede toilet. De gehele verdieping (behalve de badkamer) is voorzien van een laminaatvloer.

De tuin: De woning heeft een besloten en onderhoudsarme achtertuin met diverse terrassen en achterom. Aan de gevel bevinden zich twee elektrisch bedienbare zonneschermen. Direct achter de tuin bevindt zich een speelplek voor de kinderen, zo kunt u vanuit uw tuin een oogje houden op uw kroost!

Bijzonderheden: - Gezellige eengezinswoning, bouwjaar 2000; - Voorzien van airconditioning in de woonkamer en de hoofdslaapkamer (2020); - De schuifpui en deuren naar de achtertuin zijn voorzien van rolhorren; - Voorzien van 2 elektrisch bedienbare zonneschermen aan de achtergevel; - Alle slaapkamers zijn voorzien van een draadloos elektrisch rolluik (functioneert op zonne-energie); - Buitenschilderwerk kozijnen uitgevoerd in 2021; - Voor de inpandige garage is een eigen parkeerplaats aanwezig om de garage toegankelijk te houden; - Gelegen aan een rustige, doodlopende straat; - De achtergelegen speeltuin wordt binnenkort door de gemeente opgeknapt; - Gelegen in de wijk Zenderpark, op loopafstand van alle voorzieningen; - Energielabel A; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 452

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij