Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HET IDEALE FAMILIEHUIS IN SOEST-ZUID

Welkom in het hart van Soest-Zuid, waar jouw droomhuis wacht om ontdekt te worden. Deze prachtige twee-onder-een kapwoning, instapklaar en voorzien van een royaal perceel van 850m², biedt de perfecte balans tussen luxe en comfort. Met een speelse, levensloopbestendige indeling en een indrukwekkende uitgebouwde structuur, is dit huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en stijl. De diepe tuin voelt aan als een bos, waar je heerlijk kunt ontspannen. Ontdek het zelf en plan direct een bezichtiging! 

HOOGTEPUNTEN

Instapklare twee-onder-een kapwoning: Deze woning, met een ruim perceel van 850m², biedt een zee van ruimte en is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabel en gezellig thuis.
Speelse en levensloopbestendige indeling: De indeling van het huis is zorgvuldig ontworpen om flexibiliteit en gemak te bieden voor elke levensfase, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en meerdere slaapkamers op de bovenverdiepingen.
Luxe leefruimtes: Geniet van een ruime woonkamer met prachtig gestuukte wanden, een pvc-vloer met vloerverwarming en een sfeervolle gashaard die uitnodigt tot gezellige avonden.
Moderne keukenvoorzieningen: De keuken is uitgerust met moderne inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een Quooker, allemaal gelegen op een stijlvolle tegelvloer met vloerverwarming.
Verzorgen van ultiem comfort: Twee luxe badkamers waarvan beide onlangs vernieuwd, voorzien van alle gemakken. 
Adembenemende bostuin: Geniet van een diepe, weelderige tuin die aanvoelt als een bos, compleet met een vrijstaande berging en een gezellige overkapping.
Locatie, locatie, locatie: De locatie is geweldig! Gelegen in het populaire Soest-Zuid, op loopafstand van het winkelcentrum, de Soesterduinen en een treinstation en op korte afstand van Amersfoort. 

GENIETEN VAN EEN NIEUW HUIS

Welkom in deze prachtige en luxe twee-onder-een kapwoning. Deze woning heeft een speelse indeling. De woonkamer is voorzien van een pvc-vloer met vloerverwarming en een moderne, gezellige gashaard zorgt voor extra warmte. 

De moderne keuken heeft een praktische indeling, waar je de heerlijkste gerechten bereidt. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en een Quooker. 

De speelse indeling van de woning maakt het ideaal voor gezinnen van elke omvang. De slaapkamer op de begane grond biedt een levensloopbestendige optie of kan dienen als een rustige thuiswerkplek. Vanuit deze slaapkamer kijk je op de prachtige bostuin. De bovenverdiepingen bieden nog meer rust en privacy; met drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vijfde slaapkamer op de tweede verdieping. De slaapkamers bieden flexibiliteit voor groeiende gezinnen, hobby's of werkruimtes. 

Op de begane grond is de eerste badkamer te vinden, grenzend aan de slaapkamer. De badkamer is recent geplaatst en voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en een toilet. 
Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede badkamer, voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en een toilet. Beide badkamers zijn luxe en uitgerust met vloerverwarming. 

Stap vervolgens buiten en laat je betoveren door de weelderige bostuin, waar de wereld lijkt te verdwijnen en de natuur je verrast. Omringd door hoge bomen en het vrolijke gefluit van vogels, voelt elke stap als een wandeling door een privébos. Met de tuinverlichting en de gezellige overkapping achterin de diepe tuin, is het de perfecte setting voor gezellige avonden. 

De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van HR++ glas op de begane grond. De vrijstaande berging en de praktische bijkeuken, met aansluitingen voor wasmachine en CV-ketel, voegen extra functionaliteit toe aan de woning, terwijl de recent vernieuwde vloer in 2023 een frisse uitstraling geeft.
Op de tweede verdieping vind je een dakkapel die extra ruimte en licht toevoegt, perfect voor een rustige werkplek of een gezellige speelkamer. De bijkeuken is uitgerust met spoelbakken en wasmachine-aansluitingen, waardoor het dagelijkse leven net dat beetje gemakkelijker wordt. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 850

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1955
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1955
Woon oppervlakte 177
Inhoud woonhuis 661

Overige

Perceel oppervlakte 850

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort