Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze charmante dijkwoning, direct gelegen aan het Merwedekanaal. Dit huis biedt een echt vakantiegevoel in eigen woning! Zwemmen, suppen en kanoën direct voor de deur, hoe leuk is dat!

De gezellige, oudhollandse dijkwoning is gebouwd in 1863. De laatste jaren is deze geheel gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Zo beschikt het over een ruime woon-/eetkamer met massief eiken vloer, moderne hoog rendement houtkachel en openslaande deuren naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning ligt de ruime en moderne, keuken. Op de verdieping beschikt de woning over drie slaapkamers en een luxe badkamer met aansluitend een dakterras. Het huis biedt door de unieke ligging direct aan het Merwedekanaal een heerlijk gevoel van vrijheid; aan alle kanten kijkt u vrij weg over het water of de achtergelegen landelijke omgeving.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek deze unieke kans op landelijk wonen!

Indeling: We betreden de entree. Hier bevindt zich de (vernieuwde) meterkast en de toegang tot de sfeervolle woonkamer met open keuken. De woonkamer heeft een gezellige houtkachel en fraaie, massief Frans eikenhouten vloer. Vanuit de zithoek geniet je van een prachtig uitzicht op het kanaal, waar de boten rustig voorbijvaren. De open keuken is in 2023 geheel vernieuwd en voorzien van een licht beukenhouten werkblad en van diverse inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser. De betegelde vloer is voorzien van vloerverwarming. Achter de keuken bevindt zich een tussenhal met toilet en toegang tot de berging en de tuin.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop hebben we toegang tot drie slaapkamers (ca. 10.8, 6.2 en 6.6 m²) en een ruime badkamer. Alle vertrekken zijn vergroot door dakkapellen (aan de voor- en achterzijde van de woning), waardoor je extra ruimte en licht hebt. De moderne, in lichte tinten uitgevoerde badkamer is in 2023 geheel vernieuwd en van alle gemakken voorzien: een inloopdouche met regendouchekop, tweede toilet, wasmachineaansluiting en wastafel met bergmeubel. Vanuit de badkamer is het balkon bereikbaar, hiervandaan kijk je vrij uit over de landelijke omgeving.

Tweede verdieping: Met een vlizotrap bereik je de ruime, geïsoleerde bergvliering met opstelplek voor de cv-ketel.

De buitenruimte: De woning beschikt over een voortuin, achtertuin en een dakterras. Vanuit de woonkamer, via de openslaande deuren komen we op een gezellig, overkapt terras met een grote lichtkoepel. Een heerlijke en beschutte plek voor lange, gezellige avonden! De onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het zonnige zuidoosten en loopt als vlonder deels boven de achtergelegen sloot (waterschap). U heeft hier recht van overpad over het terrein van de buren (te voet of fiets) naar de openbare weg.

Bijzonderheden: • Volledig gerenoveerde dijkwoning; • Instapklaar met nieuwe keuken en badkamer uit 2023; • Houtkachel met geïsoleerde kachelpijp in 2023 geplaatst; • In 2012 is het gehele dak vervangen en geïsoleerd; • De woning is volledig voorzien van dubbel glas, deels met sfeervolle paneeldeuren en glas-in-loodramen aan de voorzijde. De openslaande deuren aan de achterzijde zijn onlangs vervangen en voorzien van HR ++ glas; • Toilet, badkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming; • Moderne Cv uit 2021 (Remeha Avanta ace 35C); • Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de woning; • Een heerlijke (zicht)locatie aan het Merwedekanaal; • Er is recht van overpad over het terrein van de buren aan de achterzijde van de woning; • Deel van zowel voortuin (bloembakken) en van de achtertuin (vlonder) is gesitueerd op openbare grond; • Oplevering in overleg (voorkeur vanaf maart).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1863
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1863
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 75

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1863
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1863
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 75

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij