Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in één van de gezelligste woonwijken van Spakenburg? Deze voormalige visserswoning aan de Nieuwe Schans is een unieke kans! Op deze plek wonen betekent vele faciliteiten zoals het centrum van Bunschoten-Spakenburg met de gezellige terrassen en diverse winkels binnen handbereik. De woning zelf beschikt over 3 slaapkamers en een tuin op het zuiden. Ideaal voor de zomermaanden dus!

Wij laten je graag deze leuke starterswoning zien op een té leuke locatie!

Indeling: Begane grond: Entree met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is verrassend licht en is afgewerkt met laminaat vloer en gestuukte wanden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de keuken en middels schuifpui toegang tot de overkapping. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een gasfornuis met oven, magnetron, afzuigkap, koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je toegang tot de tuin en heb je doorloop naar de badkamer, deze is voorzien van een designradiator, zitbad met douche, wastafel en staand toilet.

1e verdieping: Vanuit de trapopgang met provisiekast kom je op de overloop van de 1e verdieping. De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en berging met wastafel. De grootste slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand.

Vliering: De vliering kan je bereiken middels een vlizotrap, deze vliering biedt veel opbergruimte.

Tuin: De tuin is netjes afgewerkt en heeft een fijne en gezellige overkapping aansluitend op de woning. Daarnaast is de tuin zonnig gelegen op het zuiden en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met stenen aangebouwde berging. In de berging vind je de wasaansluitingen en de CV-installatie van 2021, deze is gehuurd. De tuin kan je bereiken via de woonkamer, keuken en de achterom.

Kenmerken van de woning + Nieuwe fundering in 2009 + 3 slaapkamers + Energielabel E + Gelegen in gezellige buurt nabij diverse faciliteiten + Openbaar parkeren

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 295

Overige

Perceel oppervlakte 72

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 295

Overige

Perceel oppervlakte 72

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars