Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze RUIME 3-KAMER BOVENWONING, voorzien van een eigen trapopgang. Bij binnenkomst op de eerste etage betreed je een lichte, royale woonkamer en een afgesloten keuken met toegang tot het balkon. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping. Op de tweede etage vind je vier slaapkamers, elk met hoge plafonds die een ruimtelijk gevoel geven. Deze woning biedt volop mogelijkheden en is perfect voor mensen die graag hun eigen stempel op hun nieuwe thuis willen drukken. Binnen vraagt de woning om modernisering, wat de kans biedt om het volledig naar eigen smaak in te richten. Interesse? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf het comfort en gemak van dit unieke appartement!

Ligging en bereikbaarheid: De Watervogelenbuurt staat bekend om haar ideale ligging, met het bruisende stadscentrum op slechts een korte wandelafstand. Hier vind je het sfeervolle Ledig Erf, vol gezellige restaurantjes, unieke winkeltjes en het iconische Louis Hartlooper Complex. Ook het charmante Museumkwartier, de levendige Oosterkade en het trendy Rotsoord zijn eenvoudig te voet te bereiken. De Albatrosstraat, gelegen in deze populaire buurt, biedt daarnaast een uitstekende bereikbaarheid.

Vanaf de Albatrosstraat ben je binnen enkele minuten in het stadscentrum, zowel te voet als met de fiets. Het nabijgelegen NS-station Vaartsche Rijn en diverse bushaltes bieden uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, waardoor reizen naar andere delen van Utrecht en de regio moeiteloos is. Voor automobilisten is de straat goed verbonden via de Waterlinieweg, die directe toegang biedt tot de A12, A2 en A27. Ondanks de centrale ligging blijft de Albatrosstraat rustig en aangenaam om te wonen, met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:

Begane grond: Entree: Hal met trapopgang en de meterkast

1e verdieping: Gang: De gang op de 1e verdieping biedt toegang tot de woonkamer, keuken, washok, badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping. Deze centrale ruimte verbindt alle belangrijke vertrekken.

Woonkamer: De woonkamer, gelegen op de eerste verdieping, is een doorzonkamer die dankzij de grote ramen aan zowel de voor- als achterkant veel natuurlijk licht binnenlaat. Deze eenvoudige ruimte biedt een basis om naar eigen wens in te richten en aan te passen. In het midden van de kamer bevindt zich een klassieke gaskachel, die zorgt voor een gezellige warmte op koudere dagen. De doorzonindeling geeft de kamer een open en ruimtelijk gevoel, ideaal om een knusse zithoek en een eetgedeelte te creëren. Aan de achterzijde zijn de hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas voor extra isolatie, terwijl de ramen aan de voorzijde enkel glas hebben.

Keuken: De eenvoudige keuken is praktisch ingericht en geniet van veel natuurlijk licht dankzij het raam en de loopdeur die toegang geeft tot het balkon. De keuken is uitgerust met een afzuigkap, een gasfornuis, dubbelle spoelbak met mengkraan en een geiser die zorgt voor de warmwatervoorziening. De loopdeur biedt directe toegang tot het balkon, perfect voor een snel kopje koffie in de buitenlucht of het genieten van een maaltijd. Hoewel de keuken functioneel is, biedt het volop mogelijkheden voor een moderne update. Het raamkozijn is voorzien van HR++ glas en de deur van HR+ glas.

Badkamer: Een stijlvolle, moderne badkamer voorzien van een raam dat zorgt voor natuurlijke lichtinval en een frisse uitstraling. De ruimte is volledig betegeld met grote, neutrale tegels voor een strakke en ruimtelijke look. Het zwevende toilet biedt een elegant en minimalistisch design, met een inbouwreservoir dat de ruimte optimaal benut en gemakkelijk schoon te houden is. Het wastafelmeubel, eveneens zwevend, is voorzien van lades en combineert functionele opbergruimte met een eigentijdse uitstraling. De wastafel zelf heeft een strak design, gecombineerd met een moderne mengkraan. De badkamer beschikt over een douche, uitgerust met een thermostaatkraan voor comfortabele en constante watertemperatuur.

Washok: Het washok is een kleine maar efficiënte ruimte, speciaal voor de wasmachine en wasdroger. De ruimte is voorzien van alle benodigde aansluitingen en ventilatie.

2e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers. Wat meteen opvalt zijn de hoge plafonds.

Slaapkamers: Slaapkamer 1 en 2: Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, beide afgewerkt met een laminaatvloer. De kamers zijn eenvoudig van opzet en beschikken niet over verwarming. De hardhouten kozijnen zijn uitgerust met HR++ glas, wat zorgt voor uitstekende isolatie en energiebesparing.

Slaapkamer 3 en 4: Aan de voorzijde van de woning bevinden zich twee slaapkamers, beide voorzien van een laminaatvloer. Deze kamers zijn eenvoudig ingericht en beschikken niet over verwarming. De hardhouten kozijnen zijn uitgevoerd met dubbel glas, wat bijdraagt aan de isolatie. In de kleinere slaapkamer zijn bovendien aan- en afvoeraansluitingen aanwezig, wat de mogelijkheid biedt om deze ruimte om te bouwen tot een badkamer.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Woonkamer wordt verwarmd met gaskachel, er is geen centrale verwarming aanwezig - Woning volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas / HR++ glas m.u.v. voorzijde woonkamer (enkel) - Hoge plafonds - Unieke ligging, op toplocatie - Warmwatervoorziening door Vaillant geiser atmoMAG - Energielabel: F - Elektra: 4 groepen en aardlek is aanwezig Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1913
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1913
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen