Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek 4-kamer appartement met schitterend uitzicht op een toplocatie in Utrecht

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement die ook geschikt is voor woningdelers op een van de meest begeerde locaties in Utrecht? Dit prachtige, lichte 4-kamer appartement biedt alles wat je zoekt: ruimte, stijl en een uniek uitzicht over de Maliebaan en Burgemeester Reigerstraat.
Het appartement bevindt zich in een gebouw dat is ontworpen in de stijl van de Nieuwe Zakelijkheid, een architectuurstroming uit de jaren 1920 en 1930, die bekend staat om haar functionele en strakke vormgeving. Dit geeft het gebouw een tijdloze uitstraling, met grote ramen en een bakstenen gevel, waardoor het een unieke, industriële sfeer uitstraalt.

Binnen in het appartement geniet je van twee royale slaapkamers en een ensuite eetkamer met een prachtig uitzicht op de weelderige bomen. Elk seizoen biedt een betoverend schouwspel: fris groen in de lente en zomer, warme herfsttinten in bruin, rood en geel, en sprookjesachtig wit in de winter. Dankzij de grote raampartijen en de gunstige zonligging voelt het appartement nog ruimer aan, terwijl de moderne en smaakvolle inrichting zorgt voor een direct bewoonbare, comfortabele sfeer. De woning is uitstekend onderhouden en keurig afgewerkt.

Leven in de bruisende Nachtegaalstraat, midden in de wijk Buiten Wittevrouwen
Dit stadsappartement bevindt zich in de charmante, levendige wijk Buiten Wittevrouwen, bekend om de karakteristieke en statige woningen uit de vroege 20e eeuw. Hier heb je alles binnen handbereik: van winkels, supermarkten en traiteurs tot gezellige cafés en restaurants. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het nabijgelegen Park Lepelenburg of Wilhelminapark, beide op loopafstand. En binnen vijf minuten fietsen sta je onder de iconische Domtoren. Voor een avondje cultuur ligt de Stadsschouwburg praktisch om de hoek.

Uitstekende bereikbaarheid
Parkeren kan eenvoudig op de historische Maliebaan en directe omgeving middels parkeervergunning, waar ook elektrische laadpunten beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, en ben je met de auto binnen enkele minuten op de snelwegen A2, A27 en A28. Dit appartement biedt de perfecte balans tussen de rust van thuis en de levendigheid van de stad.

Verbeteren van de Malibaan
De middenbaan van de Malibaan wordt een autovrije promenade waar fietsers en voetgangers de ruimte delen, zoals in het Wilhelminapark of Het Lint in het Máximapark. Auto’s rijden alleen op de ventwegen langs de gebouwen, waar ook fietsers mogen rijden. Deze wegen worden over de hele lengte versmald en krijgen extra versmallingen om de snelheid van auto's te verminderen. Bij de versmallingen komen voetpaden naar de wandelpaden tussen de bomen. Er komen geen verkeerslichten op de kruising met de Nachtegaalstraat-Burgemeester Reigerstraat; daar krijgt al het verkeer voorrang. In het midden komt een nieuw eiland met bomen voor makkelijker oversteken. Parkeervakken blijven schuin achteruit, en de 4 wandelpaden onder de bomen blijven ook behouden: 2 aan elke kant van de middenbaan.

Waarom dit appartement jouw nieuwe thuis wordt:
• Woonoppervlakte van 111 m²
• Verwarming en warm water via stadsverwarming
• Energielabel C
• Deel van een actieve, kleinschalige VvE met een maandelijkse bijdrage van € 108,93
• Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur
• Inpandige berging in de kelder
• Perfect onderhouden en direct bewoonbaar
• Niet-zelfbewoningsclausule wordt opgenomen in de koopovereenkomst
• Oplevering in overleg, kan snel

Dit is een unieke kans om te wonen in een bijzonder appartement met historische waarde op een van de meest geliefde locaties in Utrecht. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de ruimte en het comfort van dit schitterende appartement.

Deze informatie is met zorg samengesteld. Hoewel we ernaar streven zo accuraat mogelijk te zijn, kunnen aan de inhoud geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 385
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 385
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Glas isolatie Ja
Kwaliteit object Luxe
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

VGW Group