Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze twee-onder-één-kapwoning heeft parkeergelegenheid op eigen terrein en een dubbele berging in de tuin. De woning is gelegen in een gewilde straat in het centrum van Achterveld op korte afstand van alle voorzieningen, als scholen, winkels en sportfaciliteiten. De woning is aan de voorzijde uitgebouwd met een erker en op de verdieping is een dakkapel geplaatst. De woning is netjes afgewerkt met gladde wanden en op de vloer een laminaat en wat zo mooi is de tuin heeft een gezellige veranda zodat je gedurende het hele jaar van je tuin kunt genieten. Hoe fijn is dat..... Ben jij op zoek naar een leuke woning op een ideale plek. Dan is dit beslist iets voor jou. Wacht niet. Maak een afspraak. Wij laten de woning graag aan je zien.

Indeling: Entree, hal met garderobe, vaste kast, modern ingerichte toiletruimte met toilet en fonteintje, trap naar de verdieping, trapkast met bergruimte en meterkast. Deur naar de woonkamer. De gezellige woonkamer is aan de voorzijde uitgebouwd met een erker en heeft een extra zijraam. Er is hierdoor veel lichtinval. De woonkamer heeft ruimte voor een gezellige eethoek en een grote loungehoek. Er is een sfeervolle gashaard waar je tijdens de koude winterdagen met een goed boek onder het genot van een lekker drankje heerlijk kunt genieten van je welverdiende rust. De begane grond is afgewerkt en voorzien van glad gestuukte wanden en een laminaatvloer. De dichte keuken is geplaatst in 2 rechte opstellingen en is voorzien van inbouwapparatuur, waaronder een afzuigkap, een 5-pits-gaskomfoor met grote wokbrander, een vaatwasser, een combi-magnetron en een koelkast en vriezer. De keuken is dus van alle gemakken voorzien. En wat zo makkelijk is.... Vanuit de keuken is er een deur naar de tuin, zodat je de hapjes en drankjes makkelijk direct vanuit de keuken in de tuin kunt uitserveren. Hoe makkelijk is dat.

1e verdieping: Overloop met een vaste trap naar de 2e verdieping. De 2 ruime slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is ingericht met een ligbad met handdouche, een douchehoek/een inloopdouche met glazen douche-wand, een vaste wastafel met een groot badkamermeubel met spiegel en inbouwspots en er is een hangend toilet. De afzonderlijke waskamer heeft aansluitpunten voor wasapparatuur. Dit is een praktische ruimte om je was te drogen, te strijken en weg te werken.

2e verdieping: Voorzolder met een groot dakvenster. Hier staat de cv-opstelling en er is bergruimte onder schuine kap. Deur naar een ruime 3e slaapkamer. Deze kamer heeft een dakkapel en is afgewerkt met gladde wanden en een laminaatvloer. De kamer is momenteel ingericht als kantoor-/werkkamer. En zo heb je je eigen thuis-werk-plek.

Voor- en achtertuin: Aan de voorzijde van de woning ligt een verzorgde tuin met een mooie border met verschillende bloemen en planten en er is parkeergelegenheid op eigen terrein. De poort aan de zijkant verschaft toegang tot de achtertuin. Deze is fraai aangelegd met sierbestrating, een zonneterras, een gazon, borders en een dubbele berging. En niet te vergeten.......... er is een gezellige veranda, waar je lekker tot rust kunt komen. Een perfecte plek om gedurende het hele jaar van de tuin genieten.

Twee-onder-één kapwoning met dubbele berging en achterom. * Voorzijde uitgebouwd met erker. * Woonkamer voorzien van airco en een sfeervolle gaskachel. * Keuken met inbouwapparatuur. * 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel. * Badkamer met ligbad en een inloopdouche. * Achterzijde voorzien van rolluiken. * Fraaie en verzorgde voor- en achtertuin. * Achtertuin met zonnige ligging op het zuid/oosten. * Tuin heeft een gezellige veranda vv elektra. * Energielabel E. * Perceelgrootte 194m². * Centrale ligging. * Op enkele autominuten van Leusden, Amersfoort en Barneveld.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 321

Overige

Perceel oppervlakte 194

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 86
Inhoud woonhuis 321

Overige

Perceel oppervlakte 194

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars