Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit royale driekamerappartement, gelegen op fietsafstand van het centrum van Utrecht, wacht op haar nieuwe bewoners. Deze portiekwoning ligt op de 11de verdieping en is te bereiken via lift of trap en biedt daarbij alles wat je nodig hebt. Deze woning heeft een woonoppervlakte van 89 m2 en beschikt over twee riante slaapkamers, sfeervolle woonkamer met prachtig uitzicht waarbij de grote raampartijen voor veel daglicht zorgen. Een complete badkamer en keuken maken het geheel helemaal af. Via de woonkamer heb je toegang tot het balkon, waar je heerlijk in het zonnetje kan ontspannen. Enthousiast geworden van dit ruime en lichte appartement, gelegen nabij het centrum van Utrecht? Wij helpen je graag verder bij het beantwoorden van je vragen of het inplannen van een bezichtiging.

De VVE is actief. De servicekosten bedragen € 210,47 per maand hierin is onder andere het watergebruik, onderhoud, verzekering van het appartementencomplex, stukje reservering, lift onderhoud en schoonmaak in opgenomen. VVE totaalservice verzorgt de administratie, communicatie en beheer.

De woning ligt in de steeds populairder wordende wijk “Transwijk”, op een steenworp afstand van alles wat je in het dagelijks leven nodig hebt. Daarnaast vind je alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Zo bereik je in 4 fietsminuten winkelcentrum Nova en is het bruisende centrum maar 15 minuten fietsen waar een uitgebreid aanbod aan winkels, horecagelegenheden en culturele activiteiten op je staan te wachten . Behoefte aan natuur? Park Transwijk is nog geen 10 munten lopen. Ideaal is dat je niet de hele stad door hoeft om op de snelweg te komen.

Via de gemeenschappelijke entree heb je eenvoudig toegang tot het appartement, zowel met de lift als met de trap. Bij binnenkomst van de woning kom je eerst in de ruime hal, die vervolgens toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. Stap binnen in de riante woonkamer, waar een oase aan ruimte en licht zorgt voor een prettige sfeer. Het uitgestrekte uitzicht via de grote raampartijen draagt bij aan het open karakter van dit appartement. Via de woonkamer betreed je het balkon. De ruime keuken biedt alles wat je nodig hebt. Heeft onder andere een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine, combimagnetron en meer dan genoeg werk- en opslagruimte. De twee slaapkamers beschikken over houten vloeren, handig is de vaste kast in de eerste slaapkamer, terwijl de master bedroom opvalt door zijn ruime formaat. In beiden kamers geniet je van een weids uitzicht. De geheel betegelde badkamer is praktisch ingericht en is voorzien van een douche, dubbele wastafel met spiegelkast en aansluitingen voor je wasmachine/droger. Het toilet is separaat en beschikt over een handig fonteintje.

- Ruim driekamerappartement.
- Gelegen op fietsafstand van het centrum van Utrecht.
- Appartement bevindt zich op de 11de verdieping van het wooncomplex.
- Riante woonkamer met uitgestrekt uitzicht.
- Balkon.
- Twee ruime slaapkamers.
- Energielabel C.
- Veel natuur binnen 10 fietsminuten te bereiken.
- Actieve VVE.
- De administratie m.b.t. de vve wordt bijgehouden door VVE totaalservice.
- Blokverwarming € 154,00 per maand (voorschot) en servicekosten € 210,47 per maand.
- Eigen elektrische boiler voor warmwater.
- De notaris voor de levering is Van Grafhorst Notarissen in Utrecht.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 276
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 276
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Van Breukelen makelaars in zekerheid