Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit lichte en royale 5-kamer appartement, gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden complex, is een unieke kans voor wie op zoek is naar comfortabel wonen in een levendige omgeving. Met een woonoppervlakte van ca. 75 m², een zonnig balkon en een praktische indeling, is dit appartement ideaal voor starters of jonge gezinnen.

Kanaleneiland is een levendige buurt met goede voorzieningen voor vele verschillende behoeftes, zoals gezondheidszorg, winkels, sport, bedrijfsruimte en horeca. Het winkelcentrum Nova, gelegen op korte afstand, biedt vele winkels voor de dagelijkse boodschappen. Voor ontspanning is Park Transwijk om de hoek. Park Transwijk is een ruim opgezet park waar veel evenementen zoals concerten en festivals worden georganiseerd. Het jaarlijkse Bevrijdingsfestival op 5 mei is één van de bekendste en grootste evenementen. Naast het park zijn er vele horeca gelegenheden in de wijk gelegen. Ook het Amsterdam Rijnkanaal en de Muntkade zijn op loopafstand; ideaal voor de zomerse dagen. Hier kun je, met goed weer, zelfs zwemmen! De uitvals- en rijkswegen (A2 en A12) zijn goed bereikbaar. Dankzij de tram- en busverbinding is het centrum ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Op de begane grond bevindt zich de centrale entree en intercomsysteem. Via de trap of de lift bereik je de 2e verdieping, waar het appartement gelegen is.
U komt binnen in de hal, die toegang biedt tot alle vertrekken van de woning. De lichte woonkamer biedt een vrij uitzicht en heeft toegang tot het zonnige balkon over de gehele breedte van de woning, waar je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon. De keuken is van alle gemakken voorzien en heeft een handige opstelling met voldoende opbergruimte. Voorzien van diverse inbouw apparatuur te weten: 4 pits gasstel, afzuigkap, vaatwasser en een koel-vriescombinatie. Tevens opstelplaats van de wasmachine. De woning is momenteel voorzien van 4 slaapkamers met meerdere mogelijkheden. De badkamer is recent gemoderniseerd en beschikt over een inloopdouche en een wastafel. Vanaf de hal is er toegang tot het separaat toilet.

Het appartement is gelegen in het zuidwestelijk deel van Utrecht, de bereikbaarheid en daarmee de ligging van het appartement is uitstekend. Gesitueerd aan een rustige straat met diverse voorzieningen in de directe omgeving, zoals het winkelcentrum 'Nova', de meubelboulevard en het mooie, groene park Transwijk met de kinderboerderij en Japans restaurant Zinnia. Bovendien is het gezellige oude centrum van Utrecht zowel per fiets als met het openbaar vervoer (tram of bus) binnen enkele minuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
- Woonoppervlakte 75m² | inhoud 247m³
- Berging in de onderbouw;
- Actieve Vve, servicekosten € 226,19;
- In de overeenkomst wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen;
- Definitief energielabel C geldig tot 25-02-2031;
- Oplevering in overleg, kan snel!

Waarom kiezen voor Marco Pololaan 243?
Dit appartement biedt niet alleen comfort en ruimte, maar ook een strategische ligging in een opkomende wijk met veel potentieel. Of je nu op zoek bent naar een fijne plek voor jezelf of je gezin; deze woning heeft het allemaal!

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel snel voor een afspraak.

*Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.*

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 247
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 75
Inhoud woonhuis 247
Aantal verdiepingen 1

Overige

Lift Ja
Balkon Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Your House