Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wil je wonen in een prettige en kindvriendelijke woonomgeving, waarbij de supermarkt, de apotheek en basisscholen op loopafstand te bereiken zijn? Dan is deze ruime opgezette tussenwoning de ideale eengezinswoning voor jou.

De woning is grotendeels onderhoudsvrij en heeft een royale doorzonwoonkamer met open keuken. Dopperstraat 19 bied je maar liefst 5 ruime en comfortabele slaapkamers, die je naar eigen smaak en behoefte kunt inrichten. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen, of een rustige leeshoek, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze woning. Bovendien is het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg binnen 5 fietsminuten te bereiken, met talloze winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Wij laten je graag deze woning zien!

Indeling van de woning: Begane grond: Bij binnenkomst in de entree tref je de meterkast, toilet (hangend) en heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met plavuizenvloer, vloerverwarming en glad gestucte wanden. Het hart van dit huis is toch wel de prachtige keuken. De keuken met kookeiland is voorzien van alle gemakken en diverse inbouwapparatuur met o.a. een oven, combi-magnetron, koelkast, Etna kookplaat met afzuiging en vaatwasser. Aansluitend van de keuken is de overkapping met heater en de bijkeuken. De bijkeuken is de perfecte plek voor alle jassen, schoenen en evt. een extra koelkast of vriezer.

1e verdieping: Via de trapopgang in de woonkamer kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze biedt toegang tot 3 ruime en lichte opgezette slaapkamers met laminaatvloer en de badkamer. De badkamer heeft een ligbad met douche, toilet en wastafel met meubel.

2e verdieping: De zolderverdieping is te bereiken middels de vaste trap op de 1e verdieping. Deze verdieping is verrassend ruim opgezet door de dakkapellen die aan beide zijden geplaatst zijn. Hierdoor zijn er 2 slaapkamers, een berging en een wasruimte gecreëerd.

Tuin: De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met bestrating en een vrijstaande stenen berging met aangebouwde houten berging. De tuin kan je bereiken via de achterom.

Kenmerken van de woning: + Energielabel C + Woonoppervlak van 128m2 + Royale woonkamer met open keuken + 5 slaapkamers + Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving met ruime parkeergelegenheid voor de deur. + Veel faciliteiten binnen handbereik + Het centrum van Bunschoten-Spakenburg binnen 5 fietsminuten te bereiken

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 161

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 436

Overige

Perceel oppervlakte 161

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Wooninfluencers

Laden..