Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een mooi huis in een kindvriendelijke buurt aan de rand van de polder van Bunschoten-Spakenburg? Dan bent u bij deze hoekwoning aan de Verdistraat 31 aan het juiste adres! Deze woning is voorzien van energielabel B, 3 slaapkamers én een mooi pluspunt, een heerlijk zwembad. Daarnaast heeft u de beschikking over een enorm perceel van maar liefst 450m2 waarbij zowel aan de achterzijde als aan de voorzijde veel ruimte is.

De woning is gelegen in rustige, ruim opgezette, kindvriendelijke buurt met diverse speeltuinen in de directe omgeving. Dit maakt het een fijne plek voor ieder gezin. Dit huis is altijd goed onderhouden en voorziet in alle gemakken, dit maakt het huis instap klaar.

Bij aankomst tref je direct de ruime carport met plaats voor 2 auto's, laadpaal en heb je direct toegang tot de berging. Ook kunt u door aan de voorzijde de carport te verbreden, een mooie plek voor uw bus creëren. De berging heeft directe doorloop naar de entree.

De indeling: Begane grond: Bij binnenkomst treft u een ruime entree met aan de linkerzijde toegang tot de berging. Aan de rechterzijde is de meterkast, toiletruimte met hangend toilet, trapopgang met kast en heeft u toegang tot de ruime leefkeuken. De keuken is o.a. voorzien van een quooker, inductiekookplaat, vaatwasser, combi-magnetron en koelkast. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de lichte en ruim opgezette woonkamer met fijn uitzicht over de groene, ruime tuin. Aansluitend van de woonkamer treft u een aangebouwde overkapping.

1e verdieping: Doormiddel van de trapopgang in de entree komt u op de overloop van de 1e verdieping, deze biedt toegang tot de 2 ruime slaapkamers en fijne badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een ruime inbouwkast, vloerbedekking, kunststof kozijnen met horren. De badkamer is voorzien van een inloopdouche (stort- en handdouche), wastafel met meubel, hangend toilet en designradiator.

2e verdieping: Op de voorzolder vindt u de aansluitpunten voor de wasapparatuur en is hier de cv-opstelling (2018) gesitueerd. De overloop biedt toegang tot de ruime 3e slaapkamer, deze is voorzien van een pvc-vloer.

Kenmerken van deze woning: + Prachtige hoekwoning aan de polderrand van Bunschoten-Spakenburg. + Woonoppervlak van 124 m2. + Perceeloppervlak van 450m2. + Aan de voorzijde veel ruimte met de mogelijkheid tot het verbreden van de carport om plek voor uw bus te creëren. + Parkeren op eigen terrein en openbaar parkeren in de straat. + Rolluiken op de zuidkant. + 3 slaapkamers. + Veel privacy. + Ingebouwd zwembad. + Zonnige tuin op het zuidwesten. + 15 zonnepanelen met laadpaal.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 450

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 490

Overige

Perceel oppervlakte 450

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt