Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

"Een erg fijn huis om in te wonen"

Waarom kiezen voor deze woning?

-Charmante uitstraling: Deze woning straalt karakter en charme uit, perfect voor wie op zoek is naar een uniek thuis. -Geweldige ligging: Gelegen nabij het centrum van Spakenburg, een rustige en gezellige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. -Klaar om in te wonen: De woning is instapklaar en biedt alle comfort die je nodig hebt om direct te genieten van je nieuwe thuis.

Wil je wonen in een prettige en kindvriendelijke woonomgeving, waarbij verschillende faciliteiten binnen handbereik zijn? Dan is deze ruime opgezette 2-onder-1 kapwoning de ideale eengezinswoning voor je. Koningin Emmastraat 15 biedt maar liefst 4 ruime en comfortabele slaapkamers, die je naar eigen smaak en behoefte kan inrichten. Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kinderen, of een rustige leeshoek, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze woning. Bovendien is het levendige centrum van Bunschoten-Spakenburg binnen 500 meter te bereiken, met talloze winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden.

Deze ruime woning op Koningin Emmastraat 15 is meer dan alleen een woonruimte, het is een plek waar je kunt groeien, ontspannen en genieten van alle aspecten van het leven.

Kenmerken van de woning: + gelegen nabij centrum Bunschoten-Spakenburg + Kindvriendelijke buurt + woonoppervlakte 123m2 + perceeloppervlakte 217m2 + schilderwerk september 2022 uitgevoerd + begin 2022 zijn er 12 kozijnen incl. buitendeuren op de begane grond vervangen + 10 zonnepanelen + laadpaal aanwezig + nieuwe CV ketel (2022) + spouwmuurisolatie aanwezig + energielabel B

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 459

Overige

Perceel oppervlakte 217

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 459

Overige

Perceel oppervlakte 217

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars