Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime hoekwoning met een zonnige tuin op het westen!

Deze woning biedt jou de kans om dit huis helemaal naar je eigen smaak te moderniseren en te stylen tot jouw droomhuis in het gezellige dorp Scherpenzeel! De woning is gelegen aan een rustige straat in een groene, kindvriendelijke wijk aan de rand van het dorp. In het centrum tref je een grote verscheidenheid aan van winkels en horeca en ook aan sportgelegenheden geen gebrek. Vlakbij tref je Park Scherpenzeel waar je heerlijk kan wandelen. Het dorp heeft een groot, actief sociaal leven en biedt voor ieder wat wils. Altijd al gedroomd om een huis geheel te verbouwen naar eigen woonwensen? Neem dan Snel contact op. Wij laten je graag de woning zien.

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, meterkast en toiletruimte met staand toilet. De keuken is in het midden van de ruimte geplaatst waardoor de ruimte in tweeën is gedeeld. De woonkamer aan de achterzijde en de eetkamer aan de voorzijde. Zowel aan de voor- als achterzijde zijn er grote raampartijen waardoor je volop lichtinval hebt en mooi uitzicht over de tuin. De open keuken is geplaatst in een hoekopstelling en heeft een 4-pits gasfornuis met afzuigkap.

1e verdieping: overloop en er zijn op deze verdieping 3 ruime slaapkamers waarvan de grootste aan de voorzijde over de hele breedte van de woning. Deze kamer heeft ook een wastafel. De badkamer heeft een douche, toilet en een wastafel.

2e verdieping: overloop met dakraam. De aparte bergruimte heeft ook een klein dakraam en hier tref je de cv-ketel (huur) en de aansluiting voor de wasmachine. De 4e ruime slaapkamer heeft een dakkapel met lichtkoepel waardoor ook hier volop lichtinval is.

De achtertuin met achterom is gelegen op het westen, dus heerlijk genieten van de middag- en de avondzon! De tuin is aangelegd met sierbestrating, diverse borders en er is een aparte stenen berging, ideaal voor de fietsen en de tuinspullen.

Goed om te weten dat er een mogelijkheid is om de garage, direct naast de woning, erbij te kopen. De garage is voorzien van electra en verwarming en is ca. 18m2 groot. Vraagprijs € 30.000,--

Kenmerken: * Ruime hoekwoning * Woonoppervlak van 118m2 * Perceeloppervlak 153m2 * Ruime tuingerichte woonkamer * 4 slaapkamers * Dakkapel met lichtkoepel * Diepe achtertuin op het westen * Aparte stenen berging * Gelegen in een groene, kindvriendelijk wijk * Alle nodige voorzieningen aanwezig in het dorp * Mogelijkheid tot aankoop van de direct naastgelegen garage (vraagprijs € 30.000,--)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 404

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

De nieuwste koopwoningen in Scherpenzeel GLD