Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij mogen weer een super mooie en zeer verzorgde twee-onder-één kap woning met garage aanbieden op een heerlijke plek in het gezellige dorp Hengevelde! De woning is traditioneel gebouwd met oog voor detail.

Ben jij op zoek naar een woning met veel ruimte en mogelijkheden? Dan ben je hier aan het juiste adres. We beginnen met de locatie. De woning is gelegen aan een verkeersluwe straat. Hier komt alleen bestemmingsverkeer en er is genoeg plek naast je eigen oprit om een extra auto te parkeren. De carport zorgt ervoor dat je altijd droog naar binnen stapt en hoe fijn is het dat je nooit hoeft te krabben in de winter.

Als we naar binnen gaan dan zijn alle vertrekken royaal van opzet. Op de begane grond tref je een sfeervolle woonkamer met veel lichtinval door de mooie erker. Hier is onlangs een prachtige op maat gemaakte werkplek gecreëerd. De en-suitedeuren zijn ideaal om twee ruimtes op te delen. Hierdoor kan een knusse ruimte gecreëerd worden om heerlijk te tafelen of lekker van een kop koffie te genieten. Ook ideaal als je met een groter gezin even apart wilt zitten. Zet je de suitedeuren weer open dan maak je er weer één grote ruimte van, handig voor een verjaardag of een groter gezelschap. De moderne keuken is na de aankoop verder uitgebreid waardoor je veel opbergruimte hebt. Via de schuifpui krijg je toegang tot het overdekte terras wat een heel aangenaam onderkomen biedt bij Hollands weer, en schijnt de zon dan zijn er plekjes genoeg in de tuin om hiervan te genieten. De inpandige garage/ berging heeft nu een scheidingswand waardoor de werkruimte apart is van de fietsenberging. Deze werkruimte is zo verzorgd dat je met kleine aanpassingen er bijvoorbeeld een kantoor van kunt maken. In welke ruimte je ook binnenstapt, alles is verzorgd, dit is de rode draad in deze woning. Op de etage zijn drie slaapkamers gesitueerd, tevens vind je hier een complete moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Heel praktisch is het tweede toilet separaat van de badkamer. Op de tweede etage is genoeg ruimte voor een extra slaapkamer.

Ook aan verduurzamen is gedacht. De woning is goed geïsoleerd en met 18 zonnepanelen klaar voor de toekomst!

Makelaar Nancy Assink-Ottenschot: "Geen zin om te klussen? In deze woning kun je direct beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen!

De woning is gelegen aan de rand van Hengevelde, in een ruim opgezette groene wijk. Tegenover de woning bevindt zich gemeentegroen met speelvoorzieningen voor de kinderen. Op loopafstand in Hengevelde bevinden zich de noodzakelijk primaire dorpsvoorzieningen waaronder een supermarkt, warme bakker, keurslager en diverse andere winkels. Twee keer in de week is er markt. Daarnaast bestaat een ruime keuze uit diverse sportvoorzieningen waaronder voetbal, handbal en tennis. Tevens is er een huisarts, tandarts en een fysiotherapeut. Een gezellig ondernemend dorp waar je je snel thuis voelt. Door middel van goede wegverbindingen zijn de centra van Hengelo en Enschede in kort tijdbestek bereikbaar.

Deze woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring. Hierdoor ben je direct op de hoogte van de bouwkundige staat.

Indeling:

Begane grond: entree, wandcloset met fontein, woonkamer met studeer-/werkhoek, moderne keuken voorzien van 4 pits inductieplaat met warmhoudplaat/ wasemkap/ vaatwasser/ 2 koelkasten/ combi-oven/magnetron / aparte oven en vloerverwarming, doorgang naar inpandige garage, royale hobbyruimte/ bijkeuken. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers met vaste kasten, badkamer voorzien van bad/ douche/ dubbele wastafel, vloerverwarming, separaat toilet. Tweede verdieping: vaste trap naar zolder met dakraam, wasmachine aansluiting, mogelijkheid voor het realiseren van een extra slaapkamer.

Tuin: De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en de lage bebouwing aan de achterzijde zorgt voor veel privacy. Daarnaast een royaal overdekt terras met nog een extra zonnescherm waardoor je heerlijk beschut kunt zitten. Laat de zomer maar komen.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar: 2005 - Woonoppervlakte: 184 m² - Inhoud: 667 m³ - Perceel: 277 m² - Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas - Energielabel: B - 18 zonnepanelen - Voorzien van een airco - Voorzien van vloerverwarming in de keuken, hal en badkamer - Tweede wasmachine-aansluiting in de garage - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 277

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 667

Overige

Perceel oppervlakte 277

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden