Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een perfecte mix van een speelse indeling en volop ruimte! Gelegen in een groene woonomgeving, in de fijne woonwijk Het Olthof, vind je deze unieke, middels berging en hobbyruimte geschakelde VRIJSTAANDE WONING. Wat deze woning zo bijzonder maakt is dat de slaapkamers en badkamer op de begane grond te vinden zijn en de ruime woonkamer met prachtige uitkijk over het groen op de 1e verdieping; hoe gaaf is dat! De hobbyruimte en berging bieden niet alleen opslagmogelijkheden en ruimte voor het uitoefenen van een hobby, maar ook de kans om extra woonruimte toe te voegen of een werkruimte te creëren. Hoewel deze woning al veel te bieden heeft, biedt het ook nog volop mogelijkheden voor modernisering. Maak van deze woning jouw droomhuis en geniet van uniek wonen in deze fijne en groene woonomgeving. Bouwjaar 1974, inhoud ca. 474 m³, woonoppervlak ca. 111 m², perceeloppervlakte 470 m².

Begane grond: overdekt entree, hal, 4 slaapkamers waarvan één van de slaapkamers beschikt over een wastafel, badkamer met wastafel, ligbad en douche, separaat toilet, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping, inpandig te bereiken berging met uitstortgootsteen en technische opstelling, hobbyruimte met kanteldeur en elektra. 1e verdieping: ruime woonkamer met een prachtig vrij uitzicht en sfeervolle haard, toegang tot het (te realiseren) dakterras, eenvoudige tuingerichte keuken.

Bijzonderheden: - Gelegen aan een verkeersluwe straat op een ruim perceel van maar liefst 470 m²; - Centrale ligging nabij scholen, sportaccommodaties, zwembad, openbaar vervoer en uitvalswegen; - Vrije ligging met aan de voorzijde een groen plantsoen; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 470
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 474

Overige

Perceel oppervlakte 470
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne