Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek jouw nieuwe (t)huis in deze ruime, vrijstaande woning op een riant perceel van 1088 m² aan een mooie vijver! Hier ervaar je niet alleen de luxe van veel leefruimte, maar ook een overvloed aan mogelijkheden dankzij de diverse bijgebouwen en een veelzijdige aanbouw die met eigen toilet en keukenblok voor vele toepassingen geschikt is en een eigen entree heeft. Denk hierbij aan ruimte voor het uitoefenen van hobby's of een thuiskantoor – hier kan het allemaal! Op de begane grond vind je een lichte, ruime slaapkamer en een badkamer, perfect voor gelijkvloers wonen of voor gasten. Boven wachten nog drie ruime slaapkamers en een extra badkamer op je. De vrije en royale achtertuin nodigt uit tot ontspanning; 's ochtends geniet je van een kopje koffie in de zon, terwijl je 's avonds een gezellige barbecue organiseert met vrienden en familie. De mogelijkheden van deze woning zijn eigenlijk eindeloos. Dit huis past zich moeiteloos aan jouw woonwensen aan en biedt je de vrijheid om het zo in te richten zoals als jij wilt. Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten je graag bij de Erve Oosterveld 15 in Zenderen voor een bezichtiging! Bouwjaar 1999, inhoud ca. 978 m³, woonoppervlak ca. 220 m², perceeloppervlakte 1088 m².

Begane grond: entree, hal met vide, toilet met fontein, trapopgang, garderobe, meterkast, royale slaapkamer met vrij uitzicht op de buurtvijver, badkamer en suite voorzien van ligbad, wastafel, douche en toilet, ruime woonkamer met grote raampartij/schuifpui en eethoek, woonkeuken voorzien van inbouwapparatuur en openslaande tuindeuren, praktische bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur, inpandig te bereiken ruime garage met loopdeur en kanteldeur. De aanbouw is bereikbaar vanuit de woonkamer middels fraaie ensuite deuren en er zijn een tweetal lichtkoepels, toiletruimte, ruim keukenblok met kookplaat en koelvriescombinatie aanwezig. Ook heeft de aanbouw een eigen entree naar buiten waardoor een kantoor- of praktijkruimte tot de mogelijkheden behoort. Deze ruimte is geschikt voor meerdere doeleinden; je zou hier bijvoorbeeld ook een chillruimte of zelfs aanleunwonen kunnen realiseren! 1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan er 2 zijn voorzien van airco, badkamer met dakraam, douche, toilet en wastafel, separate ruimte voor de cv-opstelling. 2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin: De royale achtertuin, toegankelijk vanuit verschillende vertrekken en middels een achterom, nodigt je uit om te genieten van het buitenleven zoals het bedoeld is. Stel je voor: een groen gazon dat uitstrekt naar een speelhuis met bergruimte, de ideale plek voor kinderen om avonturen te beleven! Platanen zorgen voor verkoelende schaduw tijdens warme zomerdagen en de Bentheimer put geeft de tuin nog net even wat extra's.

Bijgebouwen: Deze woning beschikt over meerdere bijgebouwen, te weten een aangebouwde royale stenen garage en een aangebouwde berging/werkplaats met dubbele deuren, krachtstroom, uitstortgootsteen en vloerverwarming! Bovendien is er ook nog een vrijstaande houten berging; wel zo handig voor de opslag van bijvoorbeeld tuingereedschap en -meubilair.

Bijzonderheden: - De aanbouw heeft een eigen entree en toiletruimte; - De begane grond is grotendeels voorzien van een keramisch parket met vloerverwarming; - Ook is er gedacht aan energiebesparende voorzieningen, zo is de woning voorzien van 23 zonnepanelen; - Voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 978

Overige

Perceel oppervlakte 1088

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 220
Inhoud woonhuis 978

Overige

Perceel oppervlakte 1088

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne