Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Achter deze monumentale gevel schuilt een trendy onderkomen! Bij deze "nieuwerwetse" woning hoef je niet te klussen. Meubels erin en je kunt de uitnodigingen voor je housewarming versturen!

Deze instapklare woning is voorzien van een hippe open keuken met kookeiland. Neem plaats aan de bar en laat je culinair verwennen. In de knusse woonkamer met houtkachel kun je lekker ontspannen en bij mooi weer zet je de tuindeuren lekker open en heb je toegang tot de verrassend diep tuin die veel privacy en meerdere terrassen biedt. Ook op de verdieping ziet het er gelikt uit allemaal, de 3 slaapkamers en de badkamer zijn helemaal up-to-date.

Wonen in Delden Wonen in Delden is wonen in een gezellige, charmante stad met een dorps karakter. Het centrum van Delden is authentiek en voorzien van leuke zelfstandige winkeliers en diverse musea. Uiteraard zijn er ook meerdere supermarkten te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast zijn er uitstekende horecagelegenheden. Zelfs op zondag is hier volop levendigheid te vinden. Naast het centrum is landgoed Twickel een publiekstrekker. Op het landgoed is het prachtig wandelen met meerdere routes, maar ook het kasteel is zeker een bezoekje waard. Er worden het gehele jaar vele activiteiten georganiseerd waaronder de maandelijkse streekmarkt met heerlijke streekproducten. Voor de sportieveling is er volop aanbod zoals tennis, een buitenzwembad, fitness, personal training, golf of verenigingen met teamsport.

Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "Een oude gevel maar van binnen een hele hippe woning, maak een afspraak en laat je verrassen door deze leuke woning!"

Indeling van de woning: Begane grond: Hal, entree, trapopgang, woonkamer met houtkachel en tuindeuren, openkeuken met kookeiland en inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachineaansluiting, toilet. Eerste verdieping: Overloop, badkamer met tweede toilet, wastafel en inloop douche, 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met vaste kast. Tuin: Diepe tuin met meerdere terrasjes.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1902 Perceeloppervlakte: 157m2 Woonoppervlakte: 90m2 Inhoud: 360m3 Isolatie: dubbel glas Cv-installatie: Remeha, 2021 , eigendom

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 360

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 360

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma Era Makelaars Delden