Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW EERSTE THUIS IN HET HART VAN ALHOLM, HOOFDDORP

Ben jij een starter op de woningmarkt, klaar om een eigen stempel te drukken op jouw toekomstige thuis? Dan is deze woning in de rustige wijk Alholm, onderdeel van het geliefde Bornholm, de perfecte kans voor jou. Hier krijg je de unieke kans om een huis volledig naar eigen smaak te transformeren. Met tal van mogelijkheden om te klussen en het huis aan te passen aan jouw persoonlijke stijl, kun je hier je droomwoning realiseren. Bovendien geniet je van een uitstekende ligging met alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Dit is jouw kans om te beginnen aan een nieuw avontuur in Hoofddorp!

HUISINFORMATIE: KLUSSEN TOT JE ER BIJ NEERVALT!

- Klussen, klussen, klussen: Deze woning biedt de perfecte gelegenheid voor handige klusjesmannen (of -vrouwen!) om creatief aan de slag te gaan.
- Naar eigen inzicht aan te passen: Breng je eigen visie tot leven en creëer een ruimte die volledig bij je past.
- Ruime indeling: Met een solide basis om op voort te bouwen, kun je je fantasie de vrije loop laten.
- Zonnige achtertuin: Geniet van zonnige dagen in je eigen groene oase, klaar om naar wens te worden ingericht.
- Rustige ligging: Gelegen in een vredige, gezinsvriendelijke buurt met veel groen in de nabije omgeving.
- Goede bereikbaarheid: Een uitstekende locatie met een vlotte verbinding naar zowel Amsterdam als Haarlem.

JE EIGEN STEMPEL DRUKKEN OP EEN UNIEK CANVAS

Stel je voor: een woning die wacht op de creatieve handen van een starter die met passie en visie aan de slag gaat. Deze woning in Alholm, Hoofddorp, lijkt misschien een blauwtje op het eerste gezicht, maar juist dat maakt het een parel in de dop! Met een stevige basisstructuur en een ruime indeling, biedt dit huis talloze mogelijkheden om het om te toveren tot jouw ultieme droomhuis.

Wanneer je de woonkamer binnenstapt, zie je meteen de potentie. De ruimte is ideaal voor het creëren van een sfeervolle leefomgeving waar je kunt ontspannen na een lange werkdag. Denk aan een gezellige zithoek met knusse kussens en een warme plaid, waar je met een boek en een kop thee tot rust kunt komen. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte fris en uitnodigend aanvoelt.

De keuken, nog een onontgonnen gebied, biedt de mogelijkheid om een moderne culinaire ruimte te creëren. Met wat liefde en aandacht tover je het om tot het hart van het huis, waar vriendschappen bloeien en familiebanden worden versterkt terwijl de geur van heerlijke gerechten de lucht vult.

De slaapkamers, 4 in totaal, jouw toevluchtsoord, zijn ruim en bieden genoeg ruimte voor een rustige, persoonlijke oase. Met een likje verf en enkele persoonlijke accenten, tover je ze om tot uitnodigende ruimtes waar je je na een drukke dag kunt terugtrekken.

En dan is er nog de tuin. Een zonnige achtertuin wacht op een groene liefhebber die groene vingers niet schuwt. Hier kun je een prachtige tuin aanleggen, compleet met bloemen, kruiden en misschien zelfs een moestuintje. Stel je voor: op een zomerochtend met een kopje koffie in de hand geniet je van de geur van bloemen en het geluid van zingende vogels.

Bijzonderheden:
- Regeling voor sociale huurders van Ymere / woningbouwvereniging in Amsterdam of de MRA Amsterdam (makelaar vertelt hier meer over)
- Projectnotaris van toepassing: Gopisingh van Os notarissen te Hoofddorp;
- Perceel wordt nog uitgemeten op kosten van de verkoper;
- Verkoop onder voorbehoud, totdat alle partijen hebben getekend;
- De volgende artikelen worden opgenomen in de koopovereenkomst
1. Onderhoudstoestand woning (voormalige huurwoning - verkoper nooit gewoond)
2. Anti-speculatiebeding / zelfbewoningsplicht (woning mag niet binnen 3 jaar
worden verkocht of verhuurd)
3. Ouderdomsclausule
4. Asbestclausule (alle woningen vóór 1993)

DE AANTREKKINGSKRACHT VAN BORNHOLM

Alholm, en de bredere wijk Bornholm, is niet zonder reden populair onder gezinnen en starters. Met diverse scholen, parkjes en speeltuinen op loopafstand, biedt de buurt een veilige en vriendelijke omgeving voor jong en oud. De strategische ligging zorgt ervoor dat je binnen no-time in Amsterdam of Haarlem bent, dankzij de uitstekende busverbindingen en nabijheid van hoofdwegen. Je geniet hier van de rust en ruimte van een woonwijk, met het bruisende stadsleven altijd binnen handbereik. 

DE OVERVLOED AAN KLUSMOGELIJKHEDEN

De woning biedt werkelijk een blanco canvas voor de creatieve klusser. Met een beetje fantasie en hard werken, transformeer je deze plek tot een waar juweeltje. Van de mogelijkheid om de keuken helemaal naar je eigen smaak te ontwerpen tot het creëren van een eigen paradijsje in de tuin – de keuzes zijn eindeloos. Deze woning is ideaal voor degenen die niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken en een woning helemaal eigen willen maken. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer