Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

**WELKOM IN JOUW NIEUWE THUIS**

Stel je voor: een plek waar rust en comfort samenkomen, waar elke dag voelt als een nieuw begin. Dit is niet zomaar een appartement, dit is een thuis waar dromen werkelijkheid worden. Perfect voor de dynamische single of het ambitieuze koppel zonder kinderen. Ontdek de charme van Toolenburg-Oost, een oase van rust in de hectiek van alledag. Dit is jouw kans op een exclusief 3-kamerappartement op de eerste etage in een gewilde wijk, waar het leven goed is.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- Twee ruime slaapkamers, jouw canvas voor nachtelijke dromen en ochtendgloren.
- Een royaal balkon waar de zon jouw dagelijkse gast is.
- Een moderne keuken, uitgerust met inbouwapparatuur, waar koken een culinair feest wordt.
- Een eigen berging op de begane grond, jouw schatkamer voor alles wat je lief is.
- Een lift die je moeiteloos naar jouw eigen appartement op de eerste verdieping brengt.

**EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT**

Stap binnen in dit lichtovergoten appartement en voel direct de warme sfeer die je omarmt. De ruime woonkamer nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners. De twee slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats, waar de stilte je toefluistert en de ochtendzon je zachtjes wekt. Het balkon is een verlengstuk van je leefruimte, een plek waar je de seizoenen intens beleeft en de sterrenhemel je beste vriend is.

De keuken, een symfonie van design en functionaliteit, biedt je alle ruimte om je kookkunsten te etaleren. Met de inbouwapparatuur binnen handbereik, wordt elk recept een meesterwerk. De aparte berging beneden is een uitkomst voor wie houdt van orde en overzicht. En de lift? Die staat garant voor een zorgeloze toegang tot jouw domein.

**EEN ENERGIEZUINIGE KEUZE**

Met een energielabel dat staat voor efficiëntie, kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor duurzaamheid. Dit appartement is een slimme investering in jouw toekomst en die van de planeet.

**BIJZONDERHEDEN TEN AANZIEN VAN DE TRANSACTIE**
- In de koopovereenkomst worden extra artikelen opgenomen, hieronder een opsomming van de belangrijkste bepalingen. Een gedetailleerd clausuleblad is bij ons op te vragen;
- Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich op dit moment bevindt, wat onder andere inhoudt dat het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische en milieukundige staat;
- Verkoper heeft zelf nooit gebruik gemaakt van de woning, om deze reden is er geen vragenlijst en lijst van zaken aan de documentatie toegevoegd;
- De notariële eigendomsoverdracht van dit object dient plaats te vinden bij de daartoe aangewezen projectnotarissen: NL Notariaat te Etten-Leur in samenwerking met Hoffspoor notarissen. De volmacht voor de levering alsmede de hypotheekakte kan getekend worden bij een lokale notaris;
- Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is komt deze ten gunste van verkoper.;
- VVE servicekosten zijn € 161,52 per maand (woning) + € 6.64,- per maand (berging). VVE is thans in oprichting, genoemde servicekosten zijn een indicatie. Hier kunnen geen rechten aan ontleent worden. VVE beheerder word VZB Vastgoed te Den Haag. 

**DE HIGHLIGHTS UITGELICHT**

In 100 woorden: Ontdek dit schitterende 3-kamerappartement, gelegen in de serene wijk Toolenburg-Oost. Twee ruime slaapkamers bieden een serene rustplek, terwijl het uitgestrekte balkon uitnodigt tot genieten van de buitenlucht. De keuken, met hoogwaardige inbouwapparatuur, is het hart van het huis waar culinaire creaties tot leven komen. De praktische berging op de begane grond en de aanwezige lift verhogen het wooncomfort. Dit alles in een complex uit 1997 dat geliefd is bij alleenstaanden en stellen zonder kinderen. Een energiezuinig thuis met een aantrekkelijk energielabel, klaar voor de toekomst.

**EEN OPROEP TOT ACTIE**

Voel je de vonk al overslaan? Zie jij jezelf al wonen in dit stukje paradijs? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe toekomst. Plan direct een bezichtiging in via onze website en laat je hart veroveren door dit unieke appartement. Dit is jouw moment, grijp het met beide handen aan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 244

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer