Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime en goed geïsoleerde TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met zonnige achtertuin op het zuidwesten.
Deze woning met energielabel A kenmerkt zich door de uitstekende staat van onderhoud. Het bevindt zich in de autoluwe en kindvriendelijke wijk Stellinghof. Het is centraal gelegen met verschillende voorzieningen in de nabijheid, denk aan: supermarkt, medisch centrum, huisartspraktijk met apotheek, sportmogelijkheden, horeca, speciaalzaken (warme bakker, delicatessen etc) en de Expo Greater Amsterdam. Alles op loopafstand.

Onder andere de grote benedenverdieping in combinatie met de 4 grote slaapkamers maakt dit leuke huis een gewild object.
Rondom ramen in de woonkamer en keuken. Wat gelijk opvalt is de heerlijke hoeveelheid daglicht. Aan de voorzijde drie eigen parkeerplaatsen en vanuit de keuken een prachtig uitzicht op de gemeentelijke groenvoorziening.

De bereikbaarheid is heel erg goed. Lekker even op de fiets binnendoor naar Hoofddorp of Haarlem. Op 4 minuten loopafstand bevindt zich de halte voor de directe express busverbinding (300) naar Haarlem, Schiphol en Amsterdam (zowel overdag als 's nachts)
De belangrijkste autosnelwegen naar Amsterdam, Schiphol Airport, Leiden en Den Haag (A4, A5, A9) zijn met de auto in 5 minuten aan te rijden.
U kunt in alle rust thuis genieten, maar ook vrij snel de drukte opzoeken met alles binnen handbereik. Dit maakt deze locatie ideaal om te wonen, werken en ontspannen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2008

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 248

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2008

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 483

Overige

Perceel oppervlakte 248

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Nieuw-Vennep