Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN IDEALE START VOOR JOU
Ben je een starter op de woningmarkt of een tweepersoons huishouden? Dan is dit appartement op Boogschutter 49 in de gezellige buurt Grote Waal precies wat je zoekt! Met een kindvriendelijke omgeving, uitstekende bereikbaarheid en tal van voorzieningen om de hoek, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle start. Lees verder en ontdek de unieke kenmerken van deze aantrekkelijke woning.

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Tuin op het westen: Geniet van de zon in je eigen achtertuin tot in de late uurtjes.
- Winkelcentrum op steenworp afstand: Voor al je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te lopen.
- De binnenstad is nabij: Binnen enkele minuten fietsen sta je in het bruisende hart van Hoorn.
- Ruime slaapkamers: Drie royale slaapkamers zorgen voor genoeg ruimte en comfort.
- Kindvriendelijke buurt: Een ideale plek voor gezinnen en starters.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Welkom bij Boogschutter 49, jouw nieuwe thuis in de levendige buurt Grote Waal. Deze voormalige huurwoning biedt een geweldige kans om een frisse start te maken in een fijne, kindvriendelijke omgeving. De woning is gunstig gelegen, waardoor je profiteert van de nabijheid van winkels, scholen en recreatievoorzieningen.

Bij binnenkomst valt direct de lichte en ruime opzet van de woning op. De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, met grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. De keuken is iets om nog zelf in te richten. 

De drie slaapkamers zijn stuk voor stuk ruim en bieden voldoende mogelijkheden voor een comfortabele indeling. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor een thuiskantoor, een logeerkamer of een hobbyruimte, hier kan het allemaal. De badkamer is netjes en voorzien van alle gemakken die je van een moderne woning mag verwachten.

De echte kers op de taart is de tuin op het westen. Hier kun je na een lange werkdag heerlijk ontspannen en genieten van de zon. Stel je voor: een zomerse barbecue met vrienden, kinderen die veilig spelen in de achtertuin, of gewoon even met een boek in de buitenlucht – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een ander groot pluspunt is de ligging. Het winkelcentrum bevindt zich op loopafstand, ideaal voor je dagelijkse boodschappen. Daarnaast ben je binnen enkele minuten fietsen in het historische centrum van Hoorn, waar je kunt genieten van de gezellige sfeer, leuke boetiekjes en diverse eetgelegenheden.

Kortom, Boogschutter 49 biedt het totaalplaatje: een ruime woning met een fijne tuin, gelegen in een gezellige en praktische buurt. Wacht niet langer en plan vandaag nog je bezichtiging in!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 338

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning beneden + bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 338

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn