Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een prachtplek!

Een heerlijke tuin op het zuidwesten, vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde, kindvriendelijk en gelegen aan een plantsoen. Deze ruime eengezinswoning met 173 m² eigen grond staat op de juiste plek! De woning heeft een royale en lichte doorzonwoonkamer en een ruime semi open keuken v.v. inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping zijn er drie goed bemeten slaapkamers en een badkamer v.v. douche, toilet en wastafel met meubel. De vierde ruime slaapkamer met dakkapel bevindt zich op de tweede verdieping met voldoende bergruimte en een plek voor de cv-installatie. In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging met overkapping. 

De woning ligt in de woonwijk Noord-End nabij sportcentrum "De Bloemen", voetbalclub F.C. Castricum, sportpark Berg en Dal, basisschool Visser 't Hooft, voortgezet onderwijs Jac. P. college en het winkelcentrum "Geesterduin" met veel winkel aanbod. Op ongeveer 15 minuten met de fiets zit je in de duinen of op het strand van Castricum.

Indeling Begane grond: meterkast (buiten), entree, hal, toilet met fontein, trapopgang, toegang naar doorzonwoonkamer, dichte keuken v.v. inbouwapparatuur, provisiekast/berging en toegang naar de achtertuin.

Eerste verdieping: overloop, drie ruime slaapkamers en een badkamer v.v. toilet, douche en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: middels vaste trap naar voorzolder, berging, opstelling/aansluiting cv-ketel en toegang naar een ruime slaapkamer v.v. dakkapel.

In de achtertuin staat een vrijstaande stenen berging met overkapping v.v. elektra.

Bijzonderheden - energielabel C; - gevels gereinigd, gevoegd en geïmpregneerd in 2022; - radiatoren vervangen op de begane grond en eerste verdieping; - grootste gedeelte kunststof ramen, deuren en kozijnen; - aan de voorzijde gelegen aan een keurige speeltuin; - kindvriendelijke buurt; - basisschool Visser 't Hooft en voortgezet onderwijs op loopafstand.

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 173

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 465

Overige

Perceel oppervlakte 173

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland