Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!


Ben je opzoek naar een landelijk gelegen woning met een prachtig vrij uitzicht in een rustig dorp? Een woning die levensloopbestendig is? en vind je het geen probleem om de handen uit de mouwen te steken? Dan is deze woning aan de Badhuisweg precies wat je zoekt.

Deze jaren '70 woning is ruim van opzet, heeft een lichte woonkamer met glaspui aan de achterzijde, een open keuken, veel bergruimte, slaapkamer en badkamer op de begane grond, twee slaapkamers met dakkapel en een tweede badkamer op de eerste verdieping en een prachtige tuin met vrij uitzicht over de landerijen. En die auto? Die parkeer je gewoon op eigen erf!

Ben je benieuwd wat deze woning jou te bieden heeft? Neem dan snel contact op met een van onze makelaars.

Indeling

Woonkamer
Treedt de woning binnen in de ruime hal. Van hieruit is er toegang tot de het toilet, meterkast en de keuken.

Je komt de keuken binnen en het eerste wat je opvalt is de enorme raampartij welke je een prachtig vrij uitzicht geeft. Bovendien komt er een zee van licht de ruimte binnenvallen.

De keukenopstelling heeft een jaren ´70 stijl en is voorzien van een elektrische kookplaat, vaatwasser, oven en diverse opbergmogelijkheden.
De ruimte is groot genoeg om de keuken om te toveren tot leefkeuken met een kookeiland. Er zijn diverse mogelijkheden om met je eigen stijl en smaak een droomkeuken te creëren.

Achter de keuken bevindt zich een bijkeuken welke over de witgoedaansluitingen beschikt. Aan bergruimte is geen gebrek, want achter de bijkeuken tref je nog twee bergingen en een ruime garage. Ook hier zijn er diverse mogelijkheden, denk aan werken aan huis of een tweede slaapkamer op de begane grond.

De woonkamer is licht en voorzien van een nette donkere leistenenvloer met vloerverwarming en strak gestucte wanden. Plaats hier een relaxte zithoek waar je uit kunt kijken over het straatbeeld en een ruime eethoek waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of lekkere kop koffie.

Slaapkamer
Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer met aangrenzende eigen badkamer. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. Dit maakt de woning levensloop bestendig. Ook voor mensen met beperkte mobiliteit is dit een ideale oplossing.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog 2 ruime slaapkamers met dakkapel. Beiden kamer zijn voorzien van een parket vloer en strak afgewerkte muren. Een van de kamer heeft toegang tot een grote bergkast. Welke kamer kies jij?

Badkamer
Beiden badkamers zijn ietwat gedateerd en kunnen eventueel naar eigen smaak opgeknapt worden. De huidige badkamer beneden beschikt over een douche en wastafel. En de badkamer op de eerste verdieping beschikt over een ligbad, wastafel en tweede toilet.

Tuin
De heerlijke achtertuin bereik je via de woonkamer, de garage en de berging. De tuin heeft een groot terras. Genoeg plek voor een fijne tuinset en relaxte lounge. Aan groenvoorzieningen ontbreekt het ook niet. tevens is er genoeg speelplek voor de kinderen en kun je alle tuinspullen opbergen in het tuinhuisje. De woning heeft een eigen parkeerplek, maar naast de woning is ook een klein parkeerterrein.

Bijzonderheden
Het tuinhuisje is gelegen op grond van Hoogheemraadschap. Er is wellicht een mogelijkheid om het stukje grond te huren of te kopen. De makelaar informeert je hier graag over.

Buurt
De woning is gelegen aan de rand van het rustige dorpje Warder. Dit is een kindvriendelijke dorp met relatief veel gezinnen. Het centrum van Warder bevindt zich op loopafstand, een supermarkt op fietsafstand. Daarnaast liggen ook de dijk en het zwembad op korte afstand. Er is ook een basisschool in het dorp aanwezig. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op 11 minuten rijden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 575

Overige

Perceel oppervlakte 587
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 125
Inhoud woonhuis 575

Overige

Perceel oppervlakte 587
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam

De nieuwste koopwoningen in Warder