Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JULLIE TOEKOMSTIGE THUIS IN BEETS
Op zoek naar een droomhuis dat perfect past bij de wensen van jonge gezinnen of gezinnen met oudere kinderen? Dan is deze prachtige hoekwoning in het charmante dorpje Beets precies wat jullie zoeken. Met vier ruime slaapkamers, een riante woonkeuken dankzij de uitbouw aan de achterzijde en een zonnige achtertuin op het zuidoosten, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en stijlvolle leefomgeving. Voeg daarbij de landelijke ligging en je hebt een ideale plek om thuis te komen.

DE HOOFDPUNTEN VAN DE WONING
- Hoekwoning met eigen oprit voor twee auto's: Nooit meer zoeken naar een parkeerplek.
- Uitgebouwde woning aan de achterzijde: Ruime woonkeuken met volop daglicht.
- Vier riante slaapkamers: Inclusief een zolderkamer met dakkapel voor extra ruimte.
- Zonnige achtertuin op het zuidoosten: Inclusief een berging van circa 19m².
- Landelijke woonomgeving: Geniet van rust, ruimte en een pittoreske dorpssfeer.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING VAN DE WONING
Stel je voor: jullie komen thuis na een lange dag en parkeren de auto moeiteloos op de eigen oprit, groot genoeg voor twee voertuigen. De hoekwoning straalt warmte en charme uit, met zijn fraaie gevel en goed onderhouden voortuin. Zodra je de voordeur opent, voel je je direct welkom in een ruime hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken.

De woonkamer is ruim en licht, dankzij de uitbouw aan de achterzijde die een fantastische woonkeuken heeft gecreëerd. Deze woonkeuken is het kloppende hart van de woning; een plek waar je kunt koken, eten en genieten van elkaars gezelschap. De moderne keuken is van alle gemakken voorzien en biedt meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel waar het hele gezin aan kan schuiven. Grote ramen laten het zonlicht binnenstromen, wat bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer.

Via openslaande deuren kom je in de achtertuin, die op het zuidoosten ligt. Hier kun je van het vroege voorjaar tot het late najaar genieten van de zon. Stel je voor: een kop koffie in de ochtendzon, barbecueën met vrienden en familie, of simpelweg relaxen met een goed boek. De tuin is bovendien voorzien van een ruime berging van circa 19m², ideaal voor het opbergen van fietsen, tuingereedschap en meer.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, allemaal goed onderhouden en voorzien van grote ramen die voor veel lichtinval zorgen. De master bedroom is bijzonder royaal en biedt volop ruimte voor een kingsize bed, kasten en meer. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor kinderen of als werk- of hobbyruimte.

De tweede verdieping herbergt de vierde slaapkamer, gesitueerd op de zolder en uitgerust met een dakkapel. Deze kamer is een oase van rust en biedt een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Hier kunnen oudere kinderen genieten van hun eigen privé-ruimte, of kun je een inspirerend thuiskantoor inrichten.

De woning is gelegen in het pittoreske dorpje Beets, bekend om zijn schilderachtige straatjes en vriendelijke gemeenschap. Hier wonen betekent genieten van een landelijke woonomgeving met alle voordelen van een dorp, zoals rust, ruimte en een veilige omgeving voor kinderen om op te groeien.

HOOFDPUNTEN UITGEBREID BESCHREVEN IN 100 WOORDEN
Deze charmante hoekwoning in Beets biedt de perfecte combinatie van ruimte en comfort. Met een eigen oprit voor twee auto's, een royale uitbouw aan de achterzijde die een lichte en ruime woonkeuken creëert, en vier grote slaapkamers, inclusief een zolderkamer met dakkapel, is dit huis ideaal voor gezinnen. De zonnige achtertuin op het zuidoosten nodigt uit tot ontspannen en buitenleven, terwijl de ruime berging extra opbergruimte biedt. Gelegen in het idyllische dorpje Beets, is deze woning een rustgevende oase met een landelijke woonomgeving, perfect voor een harmonieus gezinsleven.

BELEEF JULLIE NIEUWE THUIS IN BEETS
Prikkel je zintuigen en laat je betoveren door deze schitterende woning. De geur van verse koffie in de zonnige woonkeuken, het gevoel van gras onder je voeten in de tuin en het uitzicht op het idyllische dorpje Beets. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Plan direct een bezichtiging via onze website en ontdek zelf waarom dit huis het perfecte nieuwe thuis voor jouw gezin is. Actie vereist!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 471

Overige

Perceel oppervlakte 276

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 471

Overige

Perceel oppervlakte 276

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

De nieuwste koopwoningen in Beets