Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs van euro 550.000 k.k.

WELKOM IN DE GOUWWIJK – UW NIEUWE DROOMHUIS WACHT OP U
Ontsnap aan de hectiek van het dagelijkse leven en ontdek een oase van rust en ruimte in de Gouwwijk. Deze robuuste eengezinswoning, gelegen aan een groene strook en met een adembenemend uitzicht over een serene waterpartij, is de perfecte plek voor twee persoons huishoudens, jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte nodig hebben. Recent geschilderd en boordevol potentie, biedt dit huis alles waar je van kunt dromen, en meer.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Recent geschilderd: Deze woning heeft een frisse look en is volledig instapklaar.
- Extra heipalen reeds geslagen achter en er ligt een betonnen fundering voor een uitbouw tot de achtermuur (met aansluitingen): Klaar om uit te breiden en je dromen waar te maken.
- Woning met veel potentie: Transformeer deze ruwe diamant in jouw perfecte thuis.
- Voorzieningen nabij: Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik – van scholen tot winkelcentra en recreatiegebieden.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen en voel je meteen thuis in deze uitnodigende woning. Zodra je de drempel over stapt, word je verwelkomd door een ruime en lichte hal, die leidt naar een moderne, open leefruimte. De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen na een lange dag, met grote ramen die het natuurlijke licht binnenlaten en een schitterend uitzicht bieden over de groene strook en de rustige waterpartij aan de overkant.

De keuken, net om de hoek, is een paradijs voor kookliefhebbers. Met moderne apparatuur, voldoende opbergruimte en een slim ontwerp is het een plek waar je met plezier de heerlijkste maaltijden bereidt voor familie en vrienden. En stel je eens voor: een zomerbarbecue op het ruime terras in de achtertuin, waar de kinderen zorgeloos kunnen spelen terwijl jij geniet van een glas wijn met uitzicht op het groen.

De woning beschikt over meerdere slaapkamers, elk met hun eigen charme en mogelijkheden. De master bedroom biedt de perfecte plek om je terug te trekken en te genieten van een rustige nacht, terwijl de andere kamers ideaal zijn voor kinderen, gasten of zelfs een thuiskantoor. De badkamer is ruim en v.v. vloerverwarming met alle voorzieningen die je nodig hebt om je dag goed te beginnen of te eindigen.

En dan is er nog de geweldige potentie van deze woning. De extra heipalen voor een uitbouw aan de achterzijde betekenen dat je de ruimte kunt uitbreiden zoals jij dat wilt. Of je nu droomt van een grotere keuken, een extra slaapkamer of een speelkamer voor de kinderen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

DE OMGEVING
De Gouwwijk is een levendige en gezellige buurt, perfect voor gezinnen. Met scholen, winkels en recreatiegebieden allemaal binnen handbereik, hoef je nooit ver te gaan voor wat je nodig hebt. De nabijgelegen parken en waterpartijen bieden tal van mogelijkheden voor buitenactiviteiten, van wandelen en fietsen tot ontspannen picknicks in het groen.

DE HIGHLIGHTS UITGEBREID
- Recent geschilderd: Het huis straalt door de nieuwe verflaag en geeft een fris en modern gevoel.
- Extra heipalen voor uitbouw achterzijde aanwezig: De basis voor je toekomstige uitbreidingen is al gelegd, wat je veel tijd en geld bespaart.
- Woning met veel potentie: Of je nu een extra slaapkamer of een grotere leefruimte wilt, deze woning biedt je de vrijheid om te creëren.
- Voorzieningen nabij: Met alles binnen handbereik, van winkels tot scholen, heb je alle gemakken van de stad binnen handbereik, zonder de drukte.

Prikkel al je zintuigen en laat je verleiden door de charme en potentie van deze unieke woning. Voel de rust van de groene omgeving, zie het schitterende uitzicht over het water, ruik de frisse verf van de recent geschilderde muren en hoor het gelach van je kinderen in de ruime tuin. Proef het leven in de Gouwwijk en maak dit huis jouw thuis. Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf de magie van deze woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2010
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2010
Woon oppervlakte 137
Inhoud woonhuis 484

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam