Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wonen in een oase van rust en ruimte, met een prachtig uitzicht over de uitgestrekte landerijen, en toch enkele kilometers afstand van Hoorn. Deze charmante woning in Oudendijk biedt een unieke kans voor jonge gezinnen, ondernemers met een bedrijf aan huis, en iedereen die levensloopbestendig wil wonen. Ontdek de charme van de streek en de veelzijdigheid van het bijgebouw in de tuin dat perfect is voor een praktijkruimte of atelier. Dit is meer dan een huis; dit is jouw droom thuis!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Geweldig uitzicht over landerijen: Genieten van een adembenemend uitzicht over de groene weiden en de rust en ruimte van het platteland.
De Provence van de streek: Op een warme zomerdag waan je je in Frankrijk. Geniet van de authentieke charme van Oudendijk, op enkele kilometers van Hoorn en met alle voorzieningen binnen handbereik.
Mogelijkheid levensloopbestendig wonen: De woning biedt de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen, ideaal voor wie op zoek is naar een toekomstbestendige woning.
Bijgebouw in de tuin voor praktijkruimte of atelier: Perfect voor ondernemers, kunstenaars of hobbyisten die op zoek zijn naar een eigen plek aan huis.
Plafondbalken in het zicht: Authentieke en karakteristieke details die de woning een unieke en warme uitstraling geven.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stap binnen in deze prachtige woning en laat je verrassen door de combinatie van authenticiteit en modern comfort. De entree verwelkomt je met een ruime hal die direct toegang biedt tot de gezellige keuken en aansluitende woonkamer, waar de zichtbare plafondbalken meteen de aandacht trekken. De rustieke details geven je het gevoel van een warm thuis. De achtertuin biedt een prachtig uitzicht over de landerijen. Hier kun je de seizoenen zien veranderen terwijl je geniet van de rust en stilte om je heen.

De keuken is ruim opgezet en voorzien van alle moderne gemakken. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden. De keuken biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel waar je met familie en vrienden kunt genieten van gezellige etentjes. De naastgelegen bijkeuken biedt extra opbergruimte en toegang tot de tuin.

De woning beschikt over drie slaapkamers op de 1e verdieping. De werkkamer op de begane grond kan ook als slaapkamer gebruikt worden maar biedt nu als werkkamer een fijne plek om in alle rust te kunnen werken. Dit maakt de woning uitermate geschikt voor levensloopbestendig wonen. Deze plek is licht en ruim en biedt uitzicht op de achtertuin. De drie slaapkamers op de eerste verdieping zijn eveneens ruim en licht, en bieden voldoende ruimte voor een gezin. De badkamer is praktisch ingericht, met een douche en een toilet. 

De grote tuin rondom de woning is een ware oase van rust en ruimte. Hier kun je heerlijk tuinieren, spelen met de kinderen of gewoon relaxen in de zon. Het bijgebouw in de tuin biedt talloze mogelijkheden. Of je nu een praktijkruimte, atelier of hobbyruimte zoekt, dit bijgebouw biedt je de ruimte en privacy die je nodig hebt.

EXTRA KENMERKEN
Naast de bovengenoemde hoogtepunten, beschikt de woning over een aantal extra kenmerken die het wonen hier nog aangenamer maken. De woning is netjes onderhouden en voorzien van dubbele beglazing, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat en lagere energiekosten. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en is de woning goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS
Het uitzicht over de landerijen is spectaculair en biedt ieder moment van de dag een ander schilderachtig tafereel. De charme van Oudendijk, met zijn landelijke sfeer, geeft je het gevoel van wonen in een ansichtkaart. De mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen maakt deze woning ideaal voor mensen die zo lang mogelijk in hun vertrouwde omgeving willen blijven. Het bijgebouw in de tuin biedt een unieke kans voor ondernemers, kunstenaars of hobbyisten om hun passie aan huis uit te oefenen. En de zichtbare plafondbalken voegen een authentiek karakter toe aan de woning, waardoor je je vanaf het eerste moment thuis voelt.

DE HIGHLIGHTS VAN DEZE PRACHTIGE WONING

Geweldig uitzicht over landerijen: Deze woning biedt een werkelijk adembenemend uitzicht over de omliggende landerijen. Stel je voor dat je elke ochtend wakker wordt en de tuin in loopt om een prachtig uitzicht van de groene velden te zien. De horizon lijkt eindeloos en de wisselende seizoenen geven elk moment van de dag een ander prachtig tafereel. Het uitzicht is altijd een bron van rust en inspiratie.

De charme van de streek: Oudendijk ademt geschiedenis en charme. Deze idyllische locatie biedt niet alleen een rustige landelijke omgeving, maar ligt ook op enkele kilometers van de bruisende stad Hoorn. Met de auto ben je in circa 35 minuten in Amsterdam. Je kunt genieten van het beste van beide werelden, met de rust en ruimte van het platteland en de korte afstand naar voorzieningen en levendigheid van een nabijgelegen stad. De warme gemeenschap van Oudendijk maken het een charmante plek om te wonen.

Mogelijkheid levensloopbestendig wonen: Deze woning is perfect voor wie op zoek is naar een toekomstbestendige woning. Met een werkkamer (mogelijkheid tot slaapkamer) en badkamer op de begane grond biedt de woning de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen. Dit is ideaal voor ouderen die graag zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven wonen, maar ook voor jonge gezinnen die de flexibiliteit van extra ruimte op de begane grond kunnen waarderen. De ruime en lichte indeling van de slaapkamer op de begane grond zorgt voor comfort en gemak.

Bijgebouw in de tuin voor praktijkruimte of atelier: Voor ondernemers, kunstenaars of hobbyisten is dit bijgebouw een absolute droom. Het biedt een eigen plek aan huis waar je in alle rust kunt werken of je creatieve passie kunt uitleven. Of je nu een praktijkruimte nodig hebt voor je bedrijf, een atelier wilt inrichten voor je kunstprojecten, of een hobbyruimte zoekt waar je ongestoord kunt knutselen, dit bijgebouw biedt talloze mogelijkheden. Het is een veelzijdige ruimte die je volledig naar eigen wens kunt benutten. 

Plafondbalken in het zicht: Een van de charmante kenmerken van deze woning zijn de zichtbare plafondbalken. Deze authentieke details geven de woning een unieke en warme uitstraling. De combinatie van moderne voorzieningen met karakteristieke elementen zorgt voor een harmonieuze en sfeervolle woonomgeving. Dit creërt een gevoel van gezelligheid en authenticiteit, waardoor je je meteen thuis voelt.

PROEF DE RUST, VOEL DE RUIMTE, ERVAAR DE CHARME

Deze woning in Oudendijk biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige landelijke omgeving met alle comfort van een modern huis. Het adembenemende uitzicht over de landerijen, de charme van de streek, de mogelijkheid om levensloopbestendig te wonen, het veelzijdige bijgebouw in de tuin en de authentieke details maken deze woning tot een ideaal thuis voor diverse doelgroepen. Of je nu een jong gezin bent op zoek naar ruimte en rust, een ondernemer met een praktijk aan huis, of iemand die op zoek is naar een toekomstbestendige woning, deze woning heeft het allemaal.

Laat je inspireren door de serene omgeving, geniet van de rust en ruimte, en ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige woning. Plan vandaag nog een bezichtiging en ervaar zelf de unieke charme van deze woning in Oudendijk. Ga naar onze website voor meer informatie en om direct een afspraak te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 1035
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 616

Overige

Perceel oppervlakte 1035
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn

De nieuwste koopwoningen in Oudendijk