Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wonen in de Westbeemster: een droom die werkelijkheid wordt!
Voor iedereen die op zoek is naar rust en ruimte, presenteren wij dit prachtige woonhuis omgeven door weilanden en boerderijen. Geniet van een royaal perceel met een keur aan fruitbomen en een moestuin, allemaal in een landelijke setting. Met drie ruime slaapkamers, twee luxe badkamers en een instapklare staat, is dit de perfecte woning voor houdt van comfort en natuur.

Hoogtepunten van de woning:
- Landelijk wonen! Omringd door uitgestrekte weilanden en schilderachtige boerderijen, biedt deze woning je een serene en idyllische leefomgeving.
- Wow wat een woonkeuken. Dat is gegarandeerd uren tafel met vrienden en familie.
- Ruim perceel van maar liefst 1530 m2, compleet met fruitbomen, moestuin en voldoende parkeergelegenheid.
- Instapklaar en door een ringetje te halen: Deze woning is met zorg afgewerkt en klaar voor je intrek.
- Drie goed bemeten slaapkamers en twee nette badkamers: Ruimte en comfort voor het hele gezin.
- Energielabel C: Een duurzame keuze voor een beter milieu en lagere energiekosten.

PURE LUXE EN COMFORT: JOUW NIEUWE THUIS IN DE WESTBEEMSTER
Stel je eens voor: elke ochtend wakker worden met uitzicht over de weilanden en je eigen paradijsje, terwijl de zon opkomt en de vogels fluiten. Dit is waar deze woning in de Westbeemster voor staat. Met een royaal woonoppervlak van 209 m2, biedt deze woning niet alleen ruimte, maar ook luxe en comfort in overvloed.

Bij binnenkomst verwelkomt de warme voorkamer je met een uitnodigende sfeer. Echt een heerlijke ruimte om je terug te trekken terwijl de haard de ruimte verwarmd. Aan de andere zijde bevindt zich een royale woonkeuken. De royale woonkeuken is de chef's droom uitgerust met hoogwaardige apparatuur en voldoende werkruimte om de meest culinaire hoogstandjes te creëren. Het is de perfecte plek voor gezellige etentjes en lange gesprekken met vrienden en familie. De castle stone vloer, voorzien van vloerverwarming, zorgt ervoor dat je voeten altijd lekker warm zijn, zelfs op de koudste winterdagen. 

Voordat we via de trap in de hal omhoog gaan meld ik je graag nog even dat er op de begane grond een keurige badkamer en separaat gastentoilet te vinden is. 

Ook op de verdieping is er geen gebrek aan ruimte. De drie goed bemeten slaapkamers bieden ieder hun eigen rust en privacy. De master bedroom is een oase van rust, met veel lichtinval en een luxueus ligbad voor extra comfort. De tweede badkamer, ook luxe afgewerkt, zorgt ervoor dat niemand ooit hoeft te wachten.

Buiten, op het riante perceel van 1530 m2, vind je jouw eigen stukje paradijs. De moestuin biedt je de kans om je eigen verse groenten te kweken, terwijl de fruitbomen elk seizoen een heerlijke oogst beloven. De royale tuin is de ideale plek voor zomerse barbecues, spelende kinderen, of gewoon om te ontspannen met een goed boek in de serre, terwijl je je verwarmt aan de haard.

De woning is niet alleen prachtig, maar ook praktisch. Met een energielabel C en voorzieningen zoals vloerverwarming, geniet je van een duurzame en comfortabele leefomgeving. De nette afwerking en aandacht voor detail zijn door het hele huis zichtbaar, wat zorgt voor een instapklare woning waar je jaren van kunt genieten.

HOOGTEPUNTEN UITGEBREID
- Landelijk wonen!: Ervaar de rust van het platteland, omringd door groen en pittoreske boerderijen. Ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Maar ook voor de dagelijks wensbare voorzieningen zit je in Westbeemster goed. 
 - Ruim perceel met fruitbomen en moestuin: Met 1530 m2 grond tot je beschikking, geniet je van je eigen fruitoogst en verse groenten uit de moestuin. Voldoende parkeergelegenheid op eigen erf maakt het plaatje compleet.
- Instapklaar en perfect afgewerkt: Van de stijlvolle vloeren tot de strakke muren, deze woning is tot in de puntjes verzorgd. Hier hoef je alleen maar je spullen neer te zetten en je bent klaar.
- Drie ruime slaapkamers en twee badkamers: Met genoeg ruimte voor iedereen, biedt deze woning comfort en privacy. De luxe badkamers zijn voorzien van alle gemakken.
- Energielabel C: Een milieuvriendelijke keuze met lagere energiekosten. Goed voor het milieu en je portemonnee.

Beleef het landelijke wonen op zijn best en maak plannen om binnenkort je koffers te pakken en te verhuizen naar de Westbeemster! Ontdek de luxe, ruimte en rust die op je wachten in deze magnifieke woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1865
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1865
Woon oppervlakte 209
Inhoud woonhuis 750

Overige

Perceel oppervlakte 1530
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, halfvrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1865
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1865
Woon oppervlakte 209
Inhoud woonhuis 750

Overige

Perceel oppervlakte 1530
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend