Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Wonen in het idyllische Oost-Graftdijk betekent genieten van rust, ruimte en een adembenemend uitzicht over het Noord-Hollands kanaal. Deze unieke woning is de perfecte keuze voor mensen die hun bedrijf aan huis willen runnen, gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar meer ruimte, en iedereen die verlangt naar een serene omgeving. Met vier ruime slaapkamers, een energiezuinig karakter en een uitgebreide tuin op het zuidwesten, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een luxueus en comfortabel leven.

Belangrijkste kenmerken van de woning:

- Vrije ligging aan het kanaal: Ideaal voor bootliefhebbers, met directe verbinding naar het Alkmaardermeer, Eilandspolder en de Zaanstreek.
- Eigen ruime oprit en inpandige garage: Voorzien van water, elektra en verwarming – perfect voor hobbyisten of werkruimte aan huis.
- Vier ruime slaapkamers: Genoeg plek voor het hele gezin of om gasten te ontvangen.
- Combinatie wonen en werken: De ideale setting voor een thuiskantoor of eigen bedrijf.
- Energiezuinig wonen: Met energielabel A en 20 zonnepanelen.
- Landelijke en rustige omgeving: Geniet van de schoonheid en rust van het charmante Oost-Graftdijk.

Volledige beschrijving:

Stel je een plek voor waar de tijd lijkt stil te staan, waar het water zachtjes kabbelt en de lucht gevuld is met de geur van vers gemaaid gras en bloeiende bloemen. Deze woning in Oost-Graftdijk biedt precies dat. Met een woonoppervlakte van 159 vierkante meter en een royaal perceel van 411 vierkante meter - met de mogelijkheid tot extra land - is dit huis een oase van rust en ruimte.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een lichte hal die toegang biedt tot de begane grond met vloerverwarming. De ruime woonkamer ademt een serene sfeer en kijkt uit over het Noord-Hollands kanaal. Hier kun je ontspannen met een goed boek terwijl de zon langzaam ondergaat en het water een gouden gloed krijgt. De open keuken, voorzien van moderne apparatuur, nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de op het zuidwesten gelegen tuin, waar je tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten. Het is de perfecte plek voor zomerse barbecues of een rustig ontbijt in de ochtendzon.

De vier royale slaapkamers bieden volop ruimte voor het hele gezin. De master bedroom is een waar toevluchtsoord met een prachtig uitzicht over het kanaal. De overige slaapkamers zijn ruim en licht, ideaal voor kinderen, gasten of als thuiskantoor. De inpandige garage, voorzien van water, elektra en verwarming, biedt talloze mogelijkheden voor hobbyisten of degenen die een eigen werkruimte aan huis zoeken. De ruime oprit zorgt ervoor dat parkeren nooit een probleem is.

Daarnaast is deze woning een toonbeeld van energiezuinig wonen met een energielabel A. De 20 zonnepanelen op het dak zorgen voor een aanzienlijke besparing op de energierekening en dragen bij aan een duurzame toekomst. Oost-Graftdijk biedt een landelijke en rustige omgeving, terwijl voorzieningen zoals scholen, winkels en restaurants op korte afstand in De Rijp bereikbaar zijn. Met goede verbindingen naar Purmerend, Alkmaar en Amsterdam via het openbaar vervoer, is deze woning zowel een rustige thuisbasis als een perfecte uitvalsbasis voor werk en ontspanning.

Highlights van de woning:

- Vrije ligging aan het kanaal: Deze woning biedt een adembenemend uitzicht over het Noord-Hollands kanaal en is ideaal voor bootliefhebbers.
- Eigen oprit en inpandige garage: Ruime parkeermogelijkheden en een garage met water, elektra en verwarming.
- Vier ruime slaapkamers: Voldoende ruimte voor het hele gezin of als gastenverblijf.
- Combinatie wonen en werken: De perfecte plek voor een thuiskantoor of eigen bedrijf.
- Energiezuinig wonen: Met energielabel A en 20 zonnepanelen voor een duurzame toekomst.
- Landelijke en rustige omgeving: Gelegen in het prachtige Oost-Graftdijk, een oase van rust en ruimte.
- Mogelijkheid tot koop extra grond. Optioneel en bijvoorbeeld als paardenwei te gebruiken circa 1500 m2 groot.

Laat je zintuigen prikkelen en ontdek het ultieme woongenot. Voel de warmte van de zon in de zuidwestelijk gelegen tuin, zie de reflecties van het water in het kanaal, ruik de frisse lucht van het platteland, hoor het rustgevende geluid van kabbelend water en proef de vrijheid van het buitenleven. Wacht niet langer - plan nu je bezichtiging en laat je verrassen door dit unieke aanbod! 

EEN HEERLIJKE VRIJE LIGGING AAN HET KANAAL

Wonen aan het water heeft iets magisch – het geeft een gevoel van rust en sereniteit dat moeilijk te evenaren is. Deze woning is gelegen aan het prachtige Noord-Hollands kanaal, wat niet alleen een schilderachtig uitzicht biedt, maar ook talloze recreatieve mogelijkheden. Of je nu een fervent visser bent, graag vaart, zwemt of simpelweg wilt genieten van het kabbelende water terwijl je op je terras zit, deze locatie biedt het allemaal. Met een goede verbinding naar het Alkmaardermeer, Eilandspolder en de Zaanstreek, beschik je over talloze vaarmogelijkheden en ontdek je iedere dag weer nieuwe plekjes. Hier leef je in harmonie met de natuur!

EIGEN RUIME OPRIT EN INPANDIGE GARAGE

Een eigen oprit en een inpandige garage zijn luxe voorzieningen die je dagelijkse leven enorm kunnen vergemakkelijken. De ruime oprit biedt plaats aan meerdere voertuigen, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. En de inpandige garage is meer dan alleen een plek om je auto te stallen; het is een multifunctionele ruimte voorzien van water, elektra en verwarming. Heb je altijd al gedroomd van een eigen werkplaats of atelier? Hier kan het. De garage is ideaal voor hobbyisten, thuisklussers of als extra opslagruimte. Bovendien houd je in de winter je auto sneeuw- en ijsvrij, wat 's ochtends veel tijd bespaart. Deze praktische en veelzijdige ruimte biedt volop mogelijkheden om je leven een stuk comfortabeler te maken.

VIER RUIME SLAAPKAMERS

Ruimte is een luxe, en deze woning biedt vier royale slaapkamers waarin iedereen zijn eigen plekje kan vinden. De master bedroom is een oase van rust met een prachtig uitzicht over het kanaal – een perfecte plek om je terug te trekken na een lange dag. De overige slaapkamers zijn ideaal voor kinderen, gasten of als werk- en hobbyruimte. Elke kamer is voorzien van grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen, waardoor een aangename en uitnodigende sfeer ontstaat. Stel je voor dat je kinderen hun eigen ruime slaapkamers hebben waar ze kunnen spelen, studeren en dromen. Of misschien gebruik je een van de kamers als een inspirerende thuiskantoorruimte, waar je ongestoord kunt werken met uitzicht op de serene omgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos en iedereen in je gezin zal zich hier direct thuis voelen.

COMBINATIE WONEN EN WERKEN

In de huidige tijd, waarin thuiswerken steeds belangrijker wordt, biedt deze woning de perfecte omgeving om een balans te vinden tussen werk en privé. De inpandige garage en de ruime kamers geven je de mogelijkheid om een efficiënte en comfortabele werkplek aan huis te creëren. Stel je voor dat je de garage omtovert tot je eigen bedrijfslocatie, compleet met verwarming en elektra, waar je klanten kunt ontvangen zonder je woonruimte te verstoren. Of misschien maak je gebruik van een van de slaapkamers als een rustige en afgezonderde werkruimte. Met de serene omgeving en het prachtige uitzicht is dit de ideale plek om productief te zijn en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van een landelijke levensstijl. Hier kun je zonder afleiding werken, terwijl de natuur je inspireert en je stressniveau laag blijft.

ENERGIEZUINIG WONEN MET ENERGIELABEL A

In deze tijden van stijgende energiekosten is energiezuinig wonen een must. Deze woning heeft energielabel A, wat betekent dat het huis voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie. De 20 zonnepanelen op het dak zorgen ervoor dat je een groot deel van je energiebehoefte zelf kunt opwekken, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De vloerverwarming op de begane grond zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele warmte, zonder de koude trek die je bij traditionele verwarmingssystemen vaak ervaart. Dit huis is ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je huis en tegelijkertijd je ecologische voetafdruk minimaliseert. In deze woning leef je niet alleen comfortabel, maar ook bewust en toekomstgericht.

LANDELIJK EN RUSTIG WONEN IN HET PRACHTIGE OOST-GRAFTDIJK

Oost-Graftdijk is een verborgen juweeltje in Noord-Holland, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van de stad en kunt genieten van het rustige plattelandsleven. Hier word je omringd door groene weilanden, schilderachtige waterwegen en charmante dorpjes. Het is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. De gemeenschap is hecht en vriendelijk, waardoor je je al snel thuis zult voelen. De nabijheid van De Rijp betekent dat je alle benodigde voorzieningen binnen handbereik hebt, terwijl je toch kunt genieten van de rust en ruimte die deze landelijke omgeving biedt. Met goede verbindingen naar Purmerend, Alkmaar en Amsterdam via het openbaar vervoer, zit je ook nog eens binnen no-time in de stad voor werk of recreatie. Hier krijg je het beste van twee werelden: de rust en schoonheid van het platteland, met de gemakken van de stad binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 735

Overige

Perceel oppervlakte 418
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 735

Overige

Perceel oppervlakte 418
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

De nieuwste koopwoningen in Oost-Graftdijk