Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Starters opgelet! Ben jij op zoek naar een fijn, comfortabel en betaalbaar appartement met alles wat je nodig hebt en met ook nog eens alle nodige voorzieningen op korte afstand? Dan is dit twee-kamerappartement aan de Westervenne 320A in Purmerend absoluut de moeite waard om te komen bezichtigen. 

De woning is ingedeeld met de hal, een lichte woonkamer met open keuken, één slaapkamer, de badkamer en een separaat toilet. Genieten van de zon doe je straks op het heerlijke balkon met zuidwestelijke ligging! 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door een van onze makelaars.

Indeling

Entree/hal
Je komt het complex binnen via de gemeenschappelijke entree op de begane grond. Hier vind je de brievenbussen, het trappenhuis en de lift die je naar de verschillende verdiepingen brengt. Nummer 320A bevindt zich op de tweede verdieping. Kom binnen!

Woonkamer
Vanuit de hal kom je direct in de woonkamer. Dankzij de grote ramen en de deur naar het balkon komt er een fijne hoeveelheid daglicht naar binnen. Daarnaast is het geheel netjes afgewerkt met behang op de wanden en een laminaatvloer waardoor je hier al snel de verhuisdozen uit kunt pakken. 

Keuken
De keuken bevindt zich in dezelfde ruimte als de woonkamer. Het keukenblok is geplaatst in een wandopstelling en is voorzien van voldoende werk- en opbergruimte. Aan apparatuur vind je een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en er is een losse koelkast. Wat maak jij vanavond klaar?

Slaapkamer en badkamer
Via de hal kom je bij de slaapkamer, de badkamer en het separate toilet. De slaapkamer is van goed formaat, lekker licht en biedt ruimte voor een eenpersoonsbed en een linnenkast. Ook dit vertrek is netjes afgewerkt waardoor je hem vrijwel direct kunt betrekken. 

En dan is er nog de badkamer, dé plek waar je even lekker kunt ontspannen. De ruimte is grotendeels betegeld in een lichte kleur en heeft daarmee een verzorgde uitstraling. De indeling bestaat uit een wastafel, douche en de wasmachineaansluiting. 

In een naastgelegen ruimte vindt je het toilet met fonteintje, ideaal!

Balkon
Via de woonkamer kom je op het fijne balkon op het zuidwesten; een heerlijke buitenruimte om lekker van het zonnetje te genieten. Daarnaast is er voldoende ruimte om een gezellig zitje neer te zetten, evenals wat potten met kleurrijke bloemetjes.

In de onderbouw heb je nog de beschikking over een eigen berging, ideaal!

Omgeving
Dit appartementencomplex bevindt zich in de Overwhere-Noord in Purmerend, een groene en kindvriendelijke buurt met alle nodige voorzieningen op korte afstand. Tevens vind je dichtbij het eindstation van de bushalte én ligt het complex aan de N244 met aansluiting op de A7. 

Bijzonderheden
- Starters appartement;
- Het appartement is voorzien van dubbelglas.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten . Dit verloopt op .

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 43
Inhoud woonhuis 145

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, eengezinswoning, tussenwoning, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 43
Inhoud woonhuis 145

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend