Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je een starter op de woningmarkt en op zoek naar jouw perfecte eerste woning? Zoek niet verder! Dit prachtige appartement biedt alles wat je nodig hebt: een ruim balkon op het zuiden om de hele dag van de zon te genieten, ruime slaapkamers voor extra comfort, en een ensuite badkamer voor die luxe touch. Daarnaast is het appartement erg centraal gelegen: dichtbij de Noord/Zuidlijn en het winkelcentrum Boven 't IJ.

Highlights van de woning:
Ruim balkon op het zuiden: Geniet de hele dag door van de zon op je eigen privéterras.
Ruime slaapkamers: Twee ruime slaapkamers, ideaal voor een stel of jonge gezinnen.
Ensuite badkamer: Tweede badkamer met toilet en wasmachineaansluiting, direct verbonden aan de master bedroom.
Toplocatie: Centraal gelegen bij de Noord/Zuidlijn en winkelcentrum Boven 't IJ, alles binnen handbereik.
Lichtinval: De woonkamer baadt in het daglicht dankzij de grote ramen, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

Het appartement
Bij binnenkomst in dit fantastische appartement word je meteen verwelkomd door een ruime hal die toegang biedt tot alle vertrekken. De woonkamer is een waar lichtfestijn dankzij de grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Dit is de plek waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag, met een prachtig uitzicht op het zonnige balkon. Stel je voor: knusse avonden met vrienden, een goed glas wijn in je hand en de zon die langzaam ondergaat. Dit is levensgenieten pur sang!

Het balkon, gelegen op het zuiden, is de parel van deze woning. Hier kun je de hele dag door genieten van de zon. De ruimte biedt genoeg plaats voor een comfortabele zitplek. Dit is jouw privéplekje om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

Verder beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is bijzonder riant en biedt direct toegang tot een ensuite badkamer. Deze badkamer is voorzien van een tweede toilet en de wasmachineaansluiting, wat het dagelijkse comfort aanzienlijk verhoogt. De tweede slaapkamer is perfect voor gasten, een thuiskantoor of een kinderkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De omgeving
De Jisperveldstraat in Amsterdam-Noord is een levendige buurt die een mix van stedelijke voorzieningen en groene ruimten biedt. De omgeving is bekend om zijn diverse woonblokken uit de jaren '60 en '70, brede straten en trottoirs. Het nabijgelegen Baanakkerspark is een populaire plek voor ontspanning en recreatie, met speelvoorzieningen voor kinderen en ruime grasvelden voor allerlei activiteiten.

Voor dagelijkse benodigdheden en recreatie zijn er tal van opties, zoals het winkelcentrum Boven 't Y met zijn brede scala aan winkels, supermarkten en eetgelegenheden. De buurt is ook goed voorzien van scholen, gezondheidscentra en sportfaciliteiten, wat het aantrekkelijk maakt voor gezinnen. De uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer, waaronder de Noord/Zuidlijn van de metro, zorgt voor snelle verbindingen naar het centrum van Amsterdam en andere delen van de stad. Ook handig is dat je met de auto zo op de Ring Noord bent. Groot liefhebber van wandelen/fietsen? Dan is het groen van Waterland fantastisch!

In de afgelopen jaren heeft de buurt een opleving doorgemaakt met de komst van creatieve bedrijven, hippe cafés en culturele initiatieven, wat de omgeving een moderne en dynamische uitstraling geeft. De Jisperveldstraat biedt zo een aantrekkelijke mix van rust en levendigheid, waar bewoners van alle leeftijden en achtergronden zich thuis kunnen voelen.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 84 m2
- Servicekosten € 235,- incl. voorschot stookkosten, opstalrecht, exploitatiekosten en erfpacht
- Erfpacht is verwerkt in de servicekosten
- Noord-Zuidlijn op slechts 5 minuten fietsen
- Het betreft een appartement met lidmaatschapsrecht.
- Voor het afsluiten van een financiering van een lidmaatschap, kun je alleen bij de SNS-bank terecht (dit geschiedt onder dezelfde voorwaarden als bij een andere financiering)
- Oplevering in overleg, kan snel.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 279

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 279

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord