Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom thuis bij Raadhuishof 7; een goed onderhouden 3-kamerappartement van 91 m² met als kers op de taart een riant, zonnig terras (zuidoosten) van 37 m². Dit appartement is uniek: niet alleen qua ligging in het bruisende centrum en buitenruimte, maar ook zeker qua indeling aan de binnenzijde. Als toekomstige bewoner heb je straks de beschikking over een ruime living, een moderne keuken, twee (slaap)kamers, een ruime badkamer, een praktische inpandige berging/wasruimte waar je de aansluiting voor de wasapparatuur kunt vinden en een privé parkeerplaats en berging in het souterrain.

Over de locatie kunnen we kort zijn: die is werkelijk perfect. Dit uniek appartement is gelegen op een toplocatie, pal in het bruisende hart van Bergeijk met alle dagelijkse voorzieningen zoals, winkels, diverse terrassen, zorginstellingen en sportaccommodaties op loopafstand.

Klinkt dit als het appartement waar je (al langere tijd) naar op zoek bent? Pak dan je telefoon en plan een bezichtiging met onze makelaar in!



Entree (gemeenschappelijk)
Centrale entree met videofooninstallatie, bellentableau, brievenbussen, alsmede trappenhuis en liftinstallatie met toegang tot de appartementen en parkeergarage.

Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag in het complex Raadhuishof. Via een klein trappetje loop je via de lichte galerij richting de entree van huisnummer 7. Desgewenst is de verdieping ook met de lift bereikbaar.

De privé parkeerplaats en berging zijn te bereiken via een trap of lift in de onderbouw van het complex. De berging is ca. 5 m² groot en voorzien van elektra.

Indeling appartement
Bij binnenkomst zie je het meteen: dit is een ruime woning met een praktische indeling.

We lopen rechtdoor en staan meteen in de frisse, ruime woonkamer met een nette afwerkingsniveau, een prettige indeling en een heerlijke lichtinval. Door de grote raampartijen heb je een leuk zicht over het riant dakterras en treedt veel zonlicht binnenshuis. Er ligt een mooie laminaat vloer met houtlook, wat zorgt voor een mooi geheel in deze ruimte. Daarnaast zijn de wanden en het plafond voorzien van een neutrale afwerking.

De woonkamer biedt ruimte voor het creëren van een ruime zit- en eethoek. De woonkamer loopt uit in de open keuken. Een plek waar je straks misschien wel iedere dag jouw gerechten bereidt.

Deze nette, neutrale L-vormige keukeninrichting gemaakt door Jan van Dingenen keukens beschikt over een koelkast, vrieskast, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, een vaatwasser en een 1 1/2 spoelbak.

Middels een loopdeur met plissé hor vanuit de woonkamer heb je toegang tot het riant dakterras, welke ca. 37 m² groot is, hoe fijn is dat!
Wat een groot pluspunt en wat zit je hier heerlijk! Doordat het geheel betegeld terras een ligging heeft op het zuid(oosten) geniet je hier veel van de zon.

De elektrische, vernieuwde zonwering, bevestigd aan de gevel, zorgt voor de nodige schaduw en verfrissing tijdens de warme zomerdagen.

We lopen vervolgens vanuit de woonkamer terug naar de gang, want daar zijn nog een aantal mooie ruimtes te vinden. De entree/gang is ruim van opzet en net zoals de rest van ruimtes afgewerkt met een nette laminaatvloer en een neutrale wand- en plafondafwerking.

Vanuit de gang heb je o.a. toegang tot de separate, betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje, beide slaapkamers, de badkamer en de voordeur.

Beide slaapkamers liggen aan de galerijzijde, zijn variërend qua groot en beide voorzien van een nette laminaatvloer. Daarnaast is slaapkamer I voorzien van een grote garderobe kastenwand waar jij al je kleding in kwijt kunt, hoe fijn is dat!

De ruim opgezette, praktisch ingedeelde badkamer is neutraal betegeld en van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze badkamer over een ruime inloopdouche, een hangcloset, een vaste wastafel en een designradiator.

Last but not least: de inpandige berging/wasruimte met witgoedaansluitingen, een vaste schuifwandkast en de opstelling van de WTW-installatie en de Cv-installatie. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor een extra koelkast en/of diepvries.


De VvE
De maandelijkse servicekosten voor het appartementen bedragen € 152,05,-. Van dit bedrag wordt o.a. de opstalverzekering, de schoonmaak van de algemene ruimte en het groot onderhoud betaald. De VvE is gezond en jaarlijks vindt er een vergadering plaats.

Kenmerken
- Bouwjaar 2003
- Gebruiksoppervlakte wonen 91 m²
- Een zonnig terras van 37 m²
- Externe bergruimte 5 m²
- Energielabel A
- Hardhouten kozijnen en HR-beglazing
- Keukeninrichting van Jan van Dingenen keukens (2009)
- Twee (slaap)kamers
- Een vaste inbouwkast in de grote slaapkamer
- C.V. installatie Nefit 2016
- Het geheel is afgewerkt met een nette laminaatvloer
- Beide slaapkamers beschikken over nette vitrage
- Glasvezel in de meterkast
- Privé parkeerplaats en berging in het souterrain
- Alle voorzieningen zijn op loopafstand
- Een goede en snelle verbinding met regio Veldhoven en Eindhoven Zuid. Deze regio is in slechts 20 auto-minuten bereikbaar
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden
- En misschien wel het leukste aan dit alles is dat het jouw eigen plekje kan worden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 292
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 91
Inhoud woonhuis 292
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij