Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ongestoord woongenot in de villawijk "woonbos" in deze bungalow met een grootse, tuingerichte living met open keuken van ca 78 m², 5 slaapkamers plus een grote multifunctionele ruimte (speelkamer of kantoor). Het huis wordt omringd door de tuin met diverse terrassen, plantenborders en speelhoeken die steeds op een natuurlijke wijze grenzen aan het bos.

Indeling

Woonkamer, keuken en multifunctionele ruimte

Oprijlaan met toegang tot carport met ruimte voor twee auto's. Overdekte entree; hal met toegang tot zowel de woonkamer als de ruime, multifunctionele ruimte met tweede badkamer en sauna. Woonkamer met veel licht en zicht op de tuin, eveneens toegang tot overdekt terras via de schuifpui. Open keuken met kookeiland. De inrichting is onder meer uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, oven, koelkast, vriezer, gaskookplaat en afzuigkap. Toegang tot praktische bijkeuken met toegang tot tuin.

Slaapvleugel

Aan de gang grenzen vijf slaapkamers en een luxe, in 2020 vernieuwde badkamer met wastafelmeubel, ligbad, inloopdouche en hangcloset. Ook de separate toiletruimte is in dezelfde periode vernieuwd.

Tuin

De tuin biedt diverse plekken om te ontspannen en spelen. Ook voor avondvullende etentjes met vrienden en familie is dit een ideale plek met buitenkeuken en pizza oven. Vanuit de tuin loop je zo het bos in!

Bijzonderheden

- Unieke ligging in een bosrijke omgeving maar toch vlakbij het centrum van Bergeijk én Eersel. Via de Diepveldenweg een goede ontsluiting naar A67, ASML, High Tech Campus. - Prettige indeling met veel licht en op iedere plek ook veel betrokkenheid met de tuin van binnenuit. - Energielabel E echter dit dateert van voor diverse maatregelen waaronder extra isolatie. - Multifunctionele ruimte ideaal als speel-/chillruimte voor de kinderen maar ook als kantoor of een beroep aan huis .

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 803

Overige

Perceel oppervlakte 1655

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 224
Inhoud woonhuis 803

Overige

Perceel oppervlakte 1655

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars