Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je opzoek naar een fijne, levensloopbestendige woning in een prachtige omgeving? Dan is deze verrassend leuke twee-onder-een-kapwoning op een schitterend perceel van 343 m² dé perfecte plek! Met een royale woonoppervlakte van 108 m² biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Je vind er een ruime woonkamer, een comfortabele slaapkamer en een nette badkamer op de begane grond. De goed ingerichte keuken en de praktische berging maken het geheel compleet. Op de eerste etage vind je nog een royale slaapkamer en extra badkamer, ideaal voor gasten of een hobbyruimte!

Maar het beste komt nog: stap de tuin in! Deze heerlijke groene achtertuin met een sfeervolle overkapping en meerdere gezellige zitjes, kan je op elk moment van de dag heerlijk buiten zitten. De beschutte ligging en het fraaie groen maken het plaatje compleet, een perfecte plek voor de zomeravonden!

Stap de deur uit en je bevindt je direct in een groene, rustige buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en gezellige terrassen liggen op korte afstand, waardoor alles wat je nodig hebt altijd dichtbij is.

Kortom, deze fraai gelegen woning biedt niet alleen comfort en ruimte, maar ook een geweldige buitenruimte om van te genieten. Kom snel kijken en ervaar zelf wat deze woning te bieden heeft!

Je rijdt zo, hup, met je auto je eigen terrein op en parkeert je auto direct onder de carport. Hoe fijn is dat? Welkom bij Kleine Kept 14, jouw toekomstige (t)huis!

Entree
Via het charmante looppad bereik je de voordeur, die toegang biedt tot een fraaie entreehal met een royale vide, een echte blikvanger! De neutrale tegelvloer en de neutraal afgewerkte wanden- en plafond zorgen voor een moderne en verzorgde uitstraling.

In de entreehal vind je niet alleen de meterkast, maar ook het toilet met hangcloset en fonteintje.

Vanuit hier, middels een handige doorloop kom je bij de badkamer en via een extra deur naar de slaapkamer aan de tuinzijde. Vanuit de hal heb je directe toegang tot de lichte woonkamer. Deze woning biedt niet alleen comfort, maar ook een doordachte indeling die ideaal is voor levensloopbestendig wonen.

Woonkamer
Stap binnen in de royale living van deze prachtige woning, waar grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan daglicht. De ruimte is afgewerkt met een mooie parketvloer en neutraal afgewerkte wanden- en plafond.

Aan de voorzijde vind je een ruime zithoek, heerlijk om even te ontspannen, terwijl de achterzijde een gezellige hoek biedt om te genieten van een kopje koffie of een goed boek. De openslaande tuindeuren brengen het heerlijke binnen-buiten gevoel naar je woonkamer, lekker toch?
Vanuit de woonkamer loop je verder naar het eetgedeelte, de berging en de deur naar de oprit.

Keuken
De moderne keuken is een heerlijke plek met veel ruimte, licht en is voorzien van een moderne in 2012 vernieuwde Nuva keukeninrichting met kunststof aanrechtblad.

Alle apparatuur, zoals een 5-pits gaskookplaat , afzuigkap, spoelbak, vaatwasser, koelkast en combi oven zijn hierbij aanwezig. De ruimte is geheel afgewerkt met een linoleum vloer, stucwerk wanden- en plafond. Direct grenzend aan de keuken is de voorraadkast te bereiken wat ideaal is voor het opbergen van boodschappen, schoonmaakspullen etc. Tevens vindt je hier ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Aan de ene zijde heb je een deur naar het overdekte terras en aan de andere zijde bereik je middels een loopdeur de carport.

Slaapkamer
Via de woonkamer heb je direct toegang tot de ruime, tuingerichte slaapkamer op de begane grond. Deze slaapkamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

Deze fijne ruimte biedt voldoende plek voor een tweepersoonsbed en een stijlvolle kledingkast, perfect voor jouw persoonlijke stijl.

Wat deze slaapkamer extra aantrekkelijk maakt, is de ensuite badkamer. Deze is geheel betegeld en uitgerust met opklapbare douchezitje, een handige wastafel en kastruimte, ideaal voor jouw comfort. Bovendien heb je ook vanuit de badkamer directe toegang tot het toilet, wat extra praktisch is.

Via fraaie trapopgang in de hal bereik je de eerste verdieping, waar de overloop je verwelkomt met een prachtige vide. Dit zorgt voor een extra gevoel van ruimte en licht, waardoor deze verdieping nog aantrekkelijker aanvoelt.

Slaapkamer
Op de 1e etage vind je een royale (slaap)kamer, welke netjes is afgewerkt met vloerbedekking. Deze veelzijdige ruimte is perfect te gebruiken als slaapkamer of als hobbykamer. Extra praktisch is de wasbak, waardoor je hier nog meer mogelijkheden hebt voor comfort en functionaliteit.

Of je nu wilt ontspannen of creatief aan de slag wilt, deze kamer biedt de ideale basis.

Badkamer
De badkamer op de verdieping is bijzonder royaal en biedt alles wat je nodig hebt. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en een wasmeubel met wastafel. Dankzij de grote dakkapel over de gehele breedte van de badkamer stroomt het daglicht naar binnen, waardoor de ruimte heerlijk licht aanvoelt.

Daarnaast beschikt de badkamer over een inbouwkast met legplanken en de opstelling van de cv-installatie.

Voortuin
De voortuin is vernieuwd. goed onderhouden en voorzien van diverse vaste beplanting, siergrind, een looppad met sierbestrating en heeft aan de rechterzijde van de woning een ruime oprit met carport voor het plaatsen van meerdere voertuigen. Middels een afsluitbare poort bereik je de fraaie achtertuin.

Achtertuin
Vanuit meerdere zijde stap je de tuin in welke op het zuidoosten is gesitueerd. De volop privacy biedende achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse vaste beplanting en diverse sierbomen. Direct aan de woning is een royale, aluminium overkapping geplaatst met sierbestrating. In de tuin is nog een heerlijk terras, diverse lichtpunten en een royale berging aanwezig wat ideaal is voor het opslaan van een tuinset, fietsen en tuin gereedschap.

En niet geheel onbelangrijk: De tuin heeft ook een achterom!

Kenmerken
- Bouwjaar 1986;
- Gebruiksoppervlakte wonen 108 m²
- Externe bergruimte 14 m²
- Gebouwgebonden buitenruimte 39 m²
- 343 m² perceel
- Energielabel
- Gehele woning voorzien van (hard)houten kozijnen met grotendeels isolerende beglazing
- Goed onderhouden
- Slaapkamer en badkamer op de begane grond
- Een heerlijke privacy biedende achtertuin
- Moderne keuken
- Vaillant c.v.-installatie
- Woning rondom voorzien van prachtige raamluiken
- Glasvezel aanwezig
- Er is voldoende parkeerruimte in de directe omgeving
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden.

Heb je altijd al gelijkvloers willen wonen of is het tijd voor een levensloopbestendige woning? Dan is Kleine Kept 14 wellicht dé perfecte match!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 394
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 36
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 343
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.5
Tuin breedte 8
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 394
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 36
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 343
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.5
Tuin breedte 8
CV ketel water Ja
Tuin kwaliteit Normaal
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij