Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Raadhuishof 9 heeft alles in huis voor een fijn thuis! Wij vertellen je graag waarom dit 3-kamerappartement van 104 m² met riant zonnig terras (zuidoosten) van 38 m² alles overtreft? Dit appartement is uniek: niet alleen qua ligging in het bruisende centrum en buitenruimte, maar ook zeker qua afwerking en indeling aan de binnenzijde. We gaan graag nog even door: het appartement beschikt over een definitief energielabel A en is uitstekend onderhouden door de huidige bewoner, wat inhoudt dat je hier heel comfortabel kunt wonen.

Als toekomstige bewoner heb je straks de beschikking over een ruime living, een moderne keuken (2014), twee (slaap)kamers, luxe sanitair (2014), een praktische bijkeuken waar je de aansluiting voor de wasapparatuur kunt vinden en een privé parkeerplaats en berging in het souterrain.

Kortom: fijn wonen in een fijne (leef)omgeving doe je hier. Plan snel jouw bezichtiging in en wie weet pop jij hier over een poosje een fles champagne!

Entree (gemeenschappelijk)
Centrale entree met videofooninstallatie, bellentableau, brievenbussen, alsmede trappenhuis en liftinstallatie met toegang tot de appartementen en parkeergarage.

Het appartement bevindt zich op de eerste woonlaag in het complex Raadhuishof. Via een klein trappetje loop je via de lichte galerij richting de entree van huisnummer 9. Desgewenst is de verdieping ook met de lift bereikbaar.

De privé parkeerplaats en berging zijn te bereiken via een trap of lift in de onderbouw van het complex. De berging is ca. 6 m² groot en voorzien van elektra.

Indeling appartement
Bij binnenkomst zie je het meteen: dit is een ruime woning met een praktische indeling. De entree/gang is ruim van opzet en voorzien van een fraaie parketvloer, strak gestuukte wanden en een strak gestuukt plafond. Tevens is er toegang tot de modern, gedeeltelijk betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje, de garderobe met kastruimte, beide slaapkamers, de moderne badkamer en de ruime woonkamer.

Twee slaapkamers liggen aan de galerijzijde, zijn variërend qua groot en beide voorzien van een prachtige parketvloer. Daarnaast is slaapkamer II voorzien van een ruime in 2014 geplaatste kastenwand waar jij al je kleding in kwijt kunt.

Wanneer we verder doorlopen vind je aan de rechterzijde de badkamer. Wat een plaatje; deze ruim opgezette, praktisch ingedeelde badkamer is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt deze modern betegelde badkamer over een ruime inloopdouche en een groot meubel met vaste wastafel en spiegel. Het strak gestuukte plafond met inbouwspots en mechanische afzuiging maken het plaatje compleet.

We lopen vervolgens rechtdoor en staan dan in de frisse woonkamer met een uitstekend afwerkingsniveau. De woonkamer is licht, ruim en prettig ingedeeld. Door de raampartijen in de woonkamer heb je een leuk zicht over het riant dakterras en treedt veel zonlicht binnenshuis. De woonkamer biedt volop ruimte voor het creëren van een ruime zit- en eethoek. De prachtige parketvloer, strakke stucwerk wanden en strak stucwerk plafond vullen de ruimte perfect aan.

De woonkamer loopt uit in de halfopen keuken. Een plek waar je straks misschien wel iedere dag jouw gerechten bereidt. Ge-wel-dig. Tijdens de renovatie in 2014 is ook de keuken vernieuwd en dat is goed zichtbaar. Met zijn hoogglans en houtenafwerking is de keuken helemaal van deze tijd. Zo beschikt de keuken o.a. over een Miele koelkast, inductiekookplaat, oven en een 1 1/2 spoelbak.

Vanuit de keuken bereik je de geheel betegelde wasruimte met witgoedaansluitingen, ruimte voor extra koelkast en/of diepvries, opbergruimte, WTW-installatie en de Cv-installatie.

Terug naar de keuken waar je een speelse doorkijk hebt naar de achterliggende zitgedeelte en het dakterras.

Last but not least: middels een loopdeur met plissé hor vanuit de woonkamer heb je toegang tot het riant dakterras, welke ca. 38 m² groot is. Wat een groot pluspunt en wat zit je hier heerlijk! Doordat het betegeld terras een ligging heeft op het zuid(oosten) geniet je hier veel van de zon. Tel het uitzicht & de rust daarbij op en je wilt hier niet meer weg! De elektrische zonwering, bevestigd aan de gevel, zorgt voor de nodige schaduw en verfrissing tijdens de warme zomerdagen.


Locatie
Over de locatie kunnen we kort zijn: die is werkelijk perfect. Dit uniek appartement is gelegen op een toplocatie, pal in het bruisende hart van Bergeijk met alle dagelijkse voorzieningen zoals, winkels, diverse terrassen, zorginstellingen en sportaccommodaties op loopafstand.

Tevens heb je hier een goede en snelle verbinding met regio Veldhoven en Eindhoven Zuid. Deze regio is in slechts 20 auto-minuten bereikbaar.

Kenmerken
- Fraai appartement met zonnig terras midden in het centrum van Bergeijk
- Bouwjaar 2003
- Energielabel A
- Moderne en eigentijdse afwerking
- De keuken en het sanitair zijn beide in 2014 vernieuwd
- In 2014 is het appartement grotendeels voorzien van nieuw stucwerk (excl. slaapkamer 2)
- Twee (slaap)kamers
- De 2e slaapkamer heeft een vaste inbouwkast (2014)
- Hardhouten kozijnen en HR-beglazing
- C.V. installatie Nefit 2019
- Gehele appartement afgewerkt met fraaie parketvloer
- Het gehele appartement beschikt over keurig nette vitrage
- Glasvezel in de meterkast
- Bij het onherroepelijk worden van de koopovereenkomst dient 10% van de koopsom bij de notaris gestort te worden.

De VvE
De maandelijkse servicekosten voor het appartementen bedragen € 170,06,-. Van dit bedrag wordt o.a. de opstalverzekering, de schoonmaak van de algemene ruimte en het groot onderhoud betaald. De VvE is gezond en jaarlijks vindt er een vergadering plaats.

Is dit precies wat je zoekt? Dan is het zeker de moeite waard om Raadhuishof 9 samen met ons te bezichtigen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 332
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 332
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Revast Makelaardij