Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een fraaie locatie in de rustige en kindvriendelijke woonwijk "Beistervelden" ligt deze semi-bungalow (twee-onder-een-kap woning). De woning beschikt over slaap- en badkamer op de begane grond, mogelijkheid tot 2 slaapkamers op de verdieping, inpandig bereikbare garage en een fijne op het zuiden gelegen achtertuin met vrijstaande berging en overkapping.

Indeling

Begane grond: Binnenkomst in de hal met garderobenis, meterkast, trapopgang en doorgang naar de woonkamer. Woonkamer met eiken houten plankenvloer, houtkachel en zitgedeelte aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de half-open nette keuken in wandopstelling is voorzien van koelkast, combi oven/magnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Tevens in de keuken aanwezig is de eethoek en de airco unit voor het koelen en verwarmen. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met de aansluiting voor wasapparatuur, de toiletruimte met closet en fonteintje en de doorgang naar de garage welke is voorzien van water, elektra en een elektrisch bedienbare segment deur.

De aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer is vanuit de woonkamer toegankelijk en kijkt uit over de gezellige achtertuin. De licht betegelde badkamer is uitgerust met een douchecabine, wandcloset, wastafel met badmeubel en mechanische ventilatie.

1e verdieping: Aan de overloop grenst een bergkamer met opstelling van de c.v.-combiketel en een meer dan ruime slaapkamer met bergruimte achter de knieschotten. Deze slaapkamer biedt de mogelijkheid om er 2 volwaardige slaapkamers van te maken door het plaatsen van een tussenwandje. Middels vlizoluik op de slaapkamer is de bergzolder bereikbaar.

Buiten: De privacy biedende en vooral onderhoudsvriendelijke achtertuin is voorzien van een plantenborder, een eigen achterom en een vrijstaande houten berging met overkapping. Aan de voorzijde is ligt de net aangelegde voortuin met oprit.

Bijzonderheden: * Gelegen in jonge, kindvriendelijke wijk vlakbij natuur en de dorpskern van Bergeijk. * Volledig geïsoleerd. Energielabel C. * Alle centrumvoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken. Basisschool op loopafstand. * Goede ontsluiting naar Eindhoven, ASML en de High Tech Campus middels openbaar vervoer (bus) en de nieuwe Diepveldenweg (verbinding tussen Bergeijk en de A67 in Eersel).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 201
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 201
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars