Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Startprijs € 1.190.000,- k.k. (bieden vanaf)

Eigentijdse volledig geïsoleerde villa met speelse indeling en voorzien van alle luxe en wooncomfort.

Burgemeester Magneestraat 21 Bergeijk

Startprijs: €1.190.000,- k.k. (Bieden Vanaf)

Onbezorgd wonen in alle rust en ruimte en tóch op een centrale locatie: dat omschrijft wonen aan de Burgemeester Magneestraat 21 in Bergeijk het best. Deze moderne villa is van alle gemakken voorzien. Denk daarbij aan een ruime living, open leefkeuken, een multifunctionele ruimte met eigen badkamer (ideaal voor mantelzorg of als B&B, praktijkruimte/kantoor, speelruimte of rustruimte), vijf tot zeven slaapkamers en in totaal drie badkamers. Een energielabel A en riante achtertuin met zwembad maakt het geheel helemaal af. Op enkele minuten wandelen bereik je de winkels en horeca van Bergeijk. Graag vertellen we je meer!

Living carefree in peace and space, yet in a central location: that best describes living at Burgemeester Magneestraat 21 in Bergeijk. This modern villa is equipped with all conveniences. Think of a spacious living room, open kitchen, a multifunctional room with its own bathroom (ideal for informal care or as a B&B, practice/office space, playroom, or relaxation room), five to seven bedrooms, and a total of three bathrooms. An energy label A and a spacious backyard with a swimming pool complete the package. Within a few minutes’ walk, you can reach the shops and restaurants of Bergeijk. We would love to tell you more! Find the full English translation below.

Highlights:
• Deze moderne villa staat in hartje centrum met alle voorzieningen op korte loopafstand;
• Perceeloppervlak van 1490 m2;
• Gebruiksoppervlak wonen van maar liefst 350 m2;
• Kantoor, 5 tot 7 slaapkamers en 3 badkamers;
• Ruime sfeervolle living en leefkeuken met prachtig uitzicht over achtertuin;
• Multifunctionele ruimte met eigen ingang aan voorzijde met gezellige zithoek, keukenblok, pooltafel en luxe badkamer;
• Verwarmd overdekt zwembad (verwarming middels warmtepomp);
• Gasloos, uitstekende isolatie én 21 zonnepanelen (maart 2024);
• Energielabel A;
• Op ca 20 autominuten van ASML, High Tech Campus en Eindhoven.

Indeling:
Begane grond:
U betreedt deze villa via de voortuin met vijver, diepe oprit en riante carport. De ontvangsthal kenmerkt zich door een fraaie vide en trappartij naar de eerste verdieping. Tevens is er hier toegang tot het kantoor en de living.

De living is zeer ruim van opzet maar voelt toch knus door diverse zithoeken en een fraaie doorkijkgashaard. De zithoek bevindt zich aan de tuinzijde. Hier heeft u toegang tot de achtertuin middels een dubbele schuifpui.

De leefkeuken kenmerkt zich door een kookeiland met eetbar. Uiteraard voorzien van de nodige inbouwapparatuur, zoals twee koelkasten, een Quooker, kookplaat, afzuigkap, stoomoven en combi oven.

Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. Deze is voorzien van vaste (garderobe)kasten. Hier heeft u toegang tot de oprit, achtertuin en een riante luxe multifunctionele ruimte die te gebruiken is voor diverse doeleinden.

De multifunctionele ruimte trekt het leefgenot in de woning naar een hoger level. De ruime zithoek met sfeervolle haard, pooltafel, een keukenblok met spoelbak en vaatwasser (weggewerkt in een maatwerk kastenwand), een Amerikaanse koelvriescombinatie en de luxe badkamer met wandcloset, wastafel en inloopdouche maken dit tot een heerlijke eigen plek. Uitstekend te gebruiken als rustruimte, mantelzorg, b&b of een beroep aan huis. Met uitzicht op de tuin en het zwembad zit u hier perfect!

Eerste verdieping:
De eerste verdieping telt maar liefst vijf slaapkamers en twee badkamers.

De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot een riant balkon. Vanuit hier heeft u prachtig uitzicht op de tuin! De overige 4 slaapkamers zijn van een uitstekend formaat.

De eerste badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, wandcloset en wastafel met badkamermeubel en de tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en wastafel.

Tweede verdieping:
Ook hier gaat een verrassing schuil. Onder het gebogen dak van de tweede verdieping bevindt zich momenteel de ruime gym/wellnessruimte. Via een schuifpui is er toegang tot het ruime balkon met fantastisch uitzicht over de tuin. Separaat hiervan is er ook nog een zeer ruime zolder aanwezig.

Exterieur:
De mooi aangelegde voortuin met vijverpartij geeft toegang naar de extra ruime carport voor meerdere auto’s en is voorzien met laadstation voor de E-auto.

Daarnaast is er een ca. 35 meter diepe en brede achtertuin met o.a. een overdekt verwarmd zwembad, tuinhuis met een jacuzzi (jacuzzi ter overname) en een extra berging met 21 zonnepanelen.

Het zwembad wordt verwarmd middels een warmtepomp en pelletkachel (naar keuze) en kan het gehele jaar worden gebruikt. Bij lagere buitentemperaturen kunt u heerlijk ‘overdekt’ zwemmen. In de zomer is het mogelijk de overkapping van het zwembad nagenoeg helemaal open te schuiven.

Algemene informatie:
Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning 1967, doch deze woning is met name de laatste jaren zeer ingrijpend verbouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd naar de eisen van deze tijd. De tuinkamer is in 2019 aangebouwd. De villa is uitstekend geïsoleerd.

In de technische ruimte bevinden zich filterinstallatie voor het volautomatisch zwembad en c.v. en warmwater. De woning wordt verwarmd middels een Windhager biomassaketel Biowin 2/pelletkachel en een elektrische boiler voor het warmwater.

Het perceeloppervlak beslaat 1490 m2. Het gebruiksoppervlak wonen bedraagt 350 m2. De inhoud van de woning bedraagt 1260 m3.

De Burgemeester Magneestraat wordt opnieuw ingericht waardoor het straatbeeld wordt verfraaid.

De aanvaarding is in overleg. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ten bedrage van 10% van de koopsom.

Aan onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 350
Inhoud woonhuis 1260
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 875
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 1490
Tuin diepte 35
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 25
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 7
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 350
Inhoud woonhuis 1260
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Tuin opp 875
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Perceel oppervlakte 1490
Tuin diepte 35
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 25
Muur isolatie Ja
Garage carport Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 7
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Best Intermediair Vastgoed Makelaardij