Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Instapklare eengezinswoning met onder andere een moderne keuken en sanitair, 4 slaapkamers alsmede een fijne achtertuin met overkapping en royale berging. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Het geheel is gelegen op een gewilde locatie in woonwijk Salderes. Voorzieningen zoals scholen, het centrum van Best en het NS station zijn op loopafstand gelegen. Een bezichtiging van deze leuke woning is absoluut de moeite waard!

Begane grond De woning is toegankelijk via een overdekte entree. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een fraaie houtenvloer. De meterkast is in 2020 vernieuwd en voorzien van krachtstroom. Woonkamer met fraaie houtenvloer, praktische trapkast en halfopen keuken. De keuken heeft een moderne uitstraling en is in een L-vorm opgesteld. Het keukenblok biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van een composiet werkblad, een spoelbak en diverse inbouwapparatuur waaronder: een koelkast, een inductiekookplaat met afzuiging (Bora), een vaatwasser en een combi-oven. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken via een loopdeur. Portaal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot het toilet. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset alsmede een fonteintje in een meubel.

Eerste verdieping Overloop met laminaatvloer (doorgelegd in de slaapkamers) geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I ligt aan de voorzijde van de woning. Deze ruimte is maar liefst 12 m². Slaapkamer II met dakraam is ca. 9 m² en ligt aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer II heeft een afmeting van ca. 6 m². Deze ruimte ligt tevens aan de voorzijde van de woning. Volledig betegelde en moderne badkamer met inloopdouche, ligbad wandcloset, wastafel in meubel, designradiator en dakraam.

Tweede verdieping De zolderetage is bereikbaar middels een vaste trap. Voorzolder met dakraam, laminaatvloer, unit mechanische ventilatie en opstelling C.V.-ketel (Bosch HRC30, 2006). Ook bevindt zich hier de aansluiting ten behoeve van de wasmachine. Onder de kaphelling is praktische opbergruimte aanwezig. Slaapkamer IV is ca. 8 m². Deze ruimte is voorzien van een dakraam, een laminaatvloer en praktische opbergruimte achter de knieschotten.

Tuin Keurige en onderhoudsvriendelijke voortuin. De volledig omheinde achtertuin is voorzien van een fijne terrasoverkapping, een buitenkraan, buitenverlichting en een royale vrijstaande berging. De berging is voorzien van elektra en geeft toegang tot het achterpad. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten.

Ligging De woning is gunstig gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk "Salderes" op een steenworp afstand van het centrum van Best. In de directe omgeving is o.a. een school, kinderopvang, park, NS-station, winkels en uitvalswegen.

Bijzonderheden - Instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers; - In 2017 is de woning voorzien van nieuw sanitair; - De keuken is in 2020 vernieuwd; - De berging is in 2020 vergroot; - De meterkast is in 2020 vernieuwd en voorzien van krachtstroom; - Het glas aan de voorzijde van de woning is in 2024 vervangen voor HR++ glas; - Energielabel B; - Glasvezel aansluiting aanwezig; - Tuin op het zuidwesten met fraaie terrasoverkapping.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 334

Overige

Perceel oppervlakte 121

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1988
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1988
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 334

Overige

Perceel oppervlakte 121

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems