Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit prachtige 3-kamerappartement is in 2021 gemoderniseerd, heeft energielabel A en is gelegen op loopafstand van het bruisende centrum van Best. Het appartement is gelegen op de derde etage en heeft een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein alsmede een afzonderlijke berging in de kelder. Een bezichtiging van dit fraaie appartement is absoluut de moeite waard!

Begane grond: Overdekte entree met belplateau met videofooninstallatie voor beeld- en geluidverbinding, alsmede de brievenbussen. Centrale hal met toegang tot lift en trappenhuis.

Derde verdieping: Hal met toegang tot overdekte galerij. Via de galerij zijn zowel het appartement als de meterkast bereikbaar.

Indeling appartement: Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een fraaie pvc vloer. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet, de badkamer, 2 slaapkamers, de berging alsmede de living. Moderne en deels betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje. De luxe badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafel in meubel en een designradiator. Slaapkamer I is ca. 13 m², met pvc vloer en loopdeur naar het balkon weke is voorzien van een hor. Slaapkamer II is eveneens voorzien van een pvc vloer. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 9 m². De inpandige bergruimte biedt aansluitingen voor de wasapparatuur, de opstelling van de C.V.-ketel (Remeha, 2019) en een WTW-systeem voor optimale ventilatie. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer. De woonkamer is uitgerust met een videofooninstallatie en zonneluifel bij de grote raampartij. Via een loopdeur met hor heeft u toegang tot het ruime en privacy biedende balkon, waar u heerlijk kunt genieten van de zon onder de zonneluifel. De moderne open keuken is een droom voor iedere kookliefhebber! Met een schiereiland dat volop opbergruimte biedt, een kunststof werkblad, en inbouwapparatuur zoals een oven, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap, heeft u alles binnen handbereik.

Berging/parkeerplaats: In het souterrain van het complex, welke eveneens via lift bereikbaar is, bevindt zich een eigen afgesloten berging, met elektra en verlichting. Eigen parkeerplaats, op het middels een slagboom (met afstandsbediening) afgesloten buitenterrein.

Bijzonderheden: - 3-kamer appartement; - in 2021 gemoderniseerd: o.a. nieuwe keuken, sanitair, vloeren; - eigen parkeerplaats: veilig en comfortabel parkeren op een afgesloten terrein; - berging in de kelder: handige extra opslagruimte voor al uw spullen; - energielabel A; - De servicekosten bedragen €180,-- per maand en omvatten o.a.: *opstal-, aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering; *dagelijks klein onderhoud en schoonmaakkosten, inclusief glasbewassing; *voorschot watergebruik; *onderhoud groenvoorziening en parking; *elektra verbruik algemene ruimtes en liftinstallatie; *reservering groot onderhoud (o.a. dakbedekking, schilderwerk, liftinstallatie, mechanische ventilatie en videofooninstallatie); *vergader- en administratiekosten. - alle buitenkozijnen, -ramen en –deuren uitgevoerd in hardhout; - dit appartement combineert modern comfort met een uitstekende locatie. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging! Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 266

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 266

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems