Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze prachtige vrijstaande woning is gelegen in de gewilde en jonge woonwijk Steegsche Velden in Best. Deze moderne woning biedt een hoogwaardige afwerking en is gasloos, wat bijdraagt aan een duurzaam en comfortabel woonklimaat. Met zonnepanelen en een warmtepomp bent u verzekerd van lage energiekosten. De woning is voorzien van een royale leefruimte met open keuken, een bijkeuken, 4 ruime slaapkamers alsmede een moderne badkamer. De privacy biedende achtertuin is voorzien van een fraaie overkapping, een royale vrijstaande stenen garage alsmede een carport. Er is parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein. Mis deze unieke kans niet om te wonen in een energiezuinige, stijlvolle woning in een kindvriendelijke omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf wat deze woning te bieden heeft!

Begane grond Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een fraaie houtenvloer welke is gelegd in een visgraatmotief (doorgelegd in de leefruimte en bijkeuken). De hal geeft toegang tot de meterkast, het toilet en de leefruimte. De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. De royale leefruimte vormt het hart van het huis, perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich het zitgedeelte. De 4 raampartijen zorgen voor veel daglichttoetreding. De keuken is aan de achterzijde gesitueerd. De luxe keuken heeft een moderne maar landelijke uitstraling. Deze keuken is van alle gemakken voorzien: een composiet werkblad, spoelbak, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en magnetron. Bovendien is er een gezellige eetbar, ideaal voor informele maaltijden. Via de schuifpui heeft u directe toegang tot de privacy biedende achtertuin, waar u heerlijk kunt ontspannen of buiten kunt dineren. De praktische bijkeuken is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en de opstelling van de warmtepomp (Daikin), waardoor u alle voorzieningen binnen handbereik heeft.

Eerste verdieping De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een fraaie houtenvloer welke is gelegd in een visgraatmotief. Slaapkamer I heeft een afmeting van maar liefst ca. 26 m², compleet met een fijne inloopkast en rolluiken. Deze kamer ligt aan de voorzijde van de woning. Slaapkamer II is aan de achterzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 8 m². Ook deze kamer is uitgerust met rolluiken. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, inloopdouche, wandcloset, opbergkast alsmede 2 wastafels. Ook is er vloerverwarming aanwezig in deze ruimte.

Tweede verdieping De royale overloop geeft toegang tot een praktische bergkast en 2 slaapkamers. Slaapkamer III ligt aan de voorzijde van de woning en is ca. 11 m². Het raam is voorzien van een rolluik. Ook is er een groot dakraam aanwezig. Slaapkamer IV is ca. 9 m² en ligt aan de achterzijde van de woning. Ook deze ruimte is voorzien van een rolluik en een groot dakvenster. Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking.

Tuin Het perceel biedt een prachtige tuin rondom de woning, perfect voor zowel zon- als schaduwplekken. Onderhoudsvriendelijke voortuin met oprit welke parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto's op eigen terrein. Ook is het mogelijk om een auto onder de carport te parkeren. De fraaie achtertuin biedt volop privacy (geen achterburen) en heeft een buitenkraan, tuinverlichting, diverse plantenborders, een gazon en een fraaie overkapping met ingebouwde heater en bio ethanol haard. Dit zorgt voor een gezellig sfeer. U heeft ook de beschikking over een vrijstaande stenen garage.

Garage De vrijstaande stenen garage is geïsoleerd en voorzien van een sectionaaldeur, een fraaie tegelvloer, elektra, verwarming en een vliering welke zorgt voor extra veel opbergruimte. De royale garage heeft een afmeting van ca. 38 m².

Bijzonderheden - Fraaie vrijstaande woning met parkeergelegenheid voor meerdere auto's op eigen terrein; - zowel de begane grond als badkamer zijn voorzien van vloerverwarming; - de woning is gasloos en voorzien van 9 zonnepanelen; - de slaapkamers zijn voorzien van elektrische radiatoren; - stompe houten binnendeuren zonder bovenlichten; - de ramen zijn deels voorzien van rolluiken; - gelegen in de jonge woonwijk Steegsche Velden, een gewilde omgeving nabij het centrum. Ook het snelwegennet rondom Eindhoven is snel te bereiken. Het NS-station is op korte afstand gelegen.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 595

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 148
Inhoud woonhuis 563

Overige

Perceel oppervlakte 595

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems