Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij je toekomstige woning in de woonwijk Hoge Akker! Dit huis is ideaal voor jonge gezinnen en starters op de woningmarkt. Het biedt een strategische ligging nabij het centrum van Best, moderne voorzieningen, en een energiezuinig karakter.

HOOGTEPUNTEN IN EEN OOGOPSLAG
Toplocatie: Gelegen nabij het centrum van Best met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals scholen, het NS-station, supermarkten, en diverse sportvoorzieningen.
Uitstekende bereikbaarheid: Diverse ontsluitingswegen zijn goed en snel bereikbaar.
Duurzaamheid: Voorzien van 9 zonnepanelen, dubbelglas, dakisolatie, en een begane grond vloer met vloerverwarming.
Ruime leefkeuken: Moderne keuken in hoekopstelling
Moderne badkamer: Vernieuwd in 2017, voorzien van een douche en wastafel.
Tuin: Voortuin en achtertuin compleet gerenoveerd in 2021/2022, inclusief een stenen berging met sfeervolle overkapping.
WONEN IN HOGE AKKER

Deze woning in de woonwijk Hoge Akker biedt een woonoppervlakte van 96 m² en een perceeloppervlakte van 155 m². Bij het betreden van de woning valt direct de lichte hal op, compleet met een moderne meterkast en een nette toiletruimte. De begane grond is voorzien van een vloer met vloerverwarming, wat zorgt voor een constant aangename temperatuur.

De sfeervolle en multifunctionele woonkamer biedt alle ruimte voor een comfortabele zithoek én een speelhoek of thuiswerkplek. De moderne gevlinderde gietvloer geeft de ruimte een moderne, eigentijdse uitstraling. Grote ramen aan de voorzijde zorgen voor een fijne lichtinval, waardoor de woonkamer een aangename en lichte sfeer heeft. Of je nu wilt ontspannen, werken of spelen, deze woonkamer biedt het allemaal in deze ruimte.

De moderne open leefkeuken, welke zich bevindt aan de achterzijde van de woning, vormt het hart van de woning. De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur en een strakke afwerking. Dankzijde de slimme indeling en ruime opzet is er voldoende ruimte voor een royale eettafel, waar familie en vrienden samen kunnen komen voor gezellige diners. Vanuit de grote ramen in de keuken kijk je de net afgewerkte tuin in, waardoor deze ruimte nog ruimer voelt. Ideaal voor wie houdt van koken en tegelijkertijd in contact wil blijven met gasten of gezinsleden.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een derde, kleinere slaapkamer. De ruime kamers bieden volop mogelijkheden voor een comfortabel bed, kasten en een bureau, ideaal voor een master bedroom of kinderkamers. De kleinere slaapkamer is perfect voor kinderkamer, thuiswerkplek of hobbyruimte. Alle kamers zijn licht en goed in te richten, met voldoende plek voor opbergruimte en een rustige sfeer.

De badkamer, vernieuwd in 2017, is modern en praktisch ingericht. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel. 

TWEEDE VERDIEPING

De tweede verdieping beschikt over een bergzolder, die volop ruimte biedt voor al je opslagbehoeften. Of je nu seizoensgebonden items, sportuitrusting of extra huishoudelijke spullen wilt opbergen, de bergzolder biedt de perfecte oplossing. Daarnaast biedt deze ruimte de mogelijkheid om eventueel omgebouwd te worden tot een extra slaapkamer of een hobbyruimte.

TUIN

Buiten wacht een volledig gerenoveerde tuin op je ontdekking. De voortuin en achtertuin zijn in 2021/2022 compleet vernieuwd en stralen een moderne en uitnodigende sfeer uit. De achtertuin beschikt over een stenen berging en een sfeervolle overkapping, ideaal voor het opbergen van fietsen en tuingereedschap of voor het creëren van een extra buitenruimte. Dit is de perfecte plek om te genieten van het buitenleven.

GEMAKKELIJKE BEREIKBAARHEID

De woning ligt op een strategische locatie nabij het centrum van Best. Alle essentiële voorzieningen zoals supermarkten, winkels, restaurants, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen handbereik. Het NS-station is dichtbij, wat zorgt voor een uitstekende verbinding met omliggende steden. Bovendien zijn diverse ontsluitingswegen snel en gemakkelijk bereikbaar, wat ideaal is voor woon-werkverkeer.

Dit huis biedt een praktische en comfortabele woonervaring op een centrale locatie. Mis deze kans niet en plan vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 96
Inhoud woonhuis 339

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij