Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een prachtig perceel van 477 m² in de gewilde woonomgeving 'De Leeuwerik' ligt deze verduurzaamde vrijstaande woning met energielabel A++. Het huis heeft een woonoppervlakte van plm 166 m² en volop bergruimte. Verder is de begane grond voorzien van een ruime entree, een royale en sfeervolle woonkamer, woonkeuken en bijkeuken. Op de verdieping bevinden zich onder andere 3 slaapkamers en de badkamer. Een garage én berging met bergzolder completeren het geheel. Maak snel een afspraak voor bezichtiging en kom zelf ervaren wat dit huis je allemaal te bieden heeft!

Begane grond: Entree aan de voorzijde van de woning. Links langs het huis is een oprit welke ruimte biedt aan meerdere auto's. Langs de rechterzijde is een achterom met afsluitbare poort. Binnenkomst in grote hal, welke toegang geeft tot meterkast (in 2023 vernieuwd, met 12 groepen en 3 fasen aansluiting), toilet, woonkamer en keuken, alsmede trapopgang naar de verdieping. Volledig betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Royale woonkamer in L-vorm, bestaande uit eetkamer aan de voorzijde en zitkamer aan de tuinzijde. Door middel van een toog zijn deze ruimtes met elkaar verbonden. In de eetkamer zorgt een open haard voor veel sfeer. Er is volop bergruimte door de aanwezigheid van vaste wandkasten. Een schuifpui geeft toegang tot het overdekte terras in de achtertuin. De keuken is zowel via de hal als de woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van een aanrecht met spoelbak, werkblad met kookplaat en separate kastenwand, alsmede geïntegreerde ontbijttafel. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron en koelkast. Praktische bijkeuken, bereikbaar vanuit de keuken. Deze ruimte heeft deels betegelde wanden en is verder voorzien van inbouwkast, aansluiting voor wasapparatuur en buitendeur naar achtertuin.

Verdieping: De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, berging en badkamer. Een luik geeft toegang tot de vlizotrap naar zolder. Via een schuifdeur betreedt je de compleet betegelde badkamer, welke is voorzien van elektrische vloerverwarming, een ligbad, douchecabine, wandtoilet, 2 persoons wastafelmeubel met uittrekbare kranen en spiegelkast, alsmede designradiator. Slaapkamer 1 heeft een afmeting van ca. 17 m² en een wastafel met meubel. Vanuit deze slaapkamer is een inloopkast bereikbaar. Ook geeft deze kamer toegang tot het overdekte balkon aan de achterzijde van de woning. Via het balkon is tevens de verdieping op de garage bereikbaar. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning, is ca. 17 m² en heeft een Velux dakraam, inbouwkast en bergruimte onder de kaphelling. Slaapkamer 3 ligt aan de achterzijde van de woning, is ca. 15 m² en is tevens voorzien van inbouwkast, alsmede wastafel met meubel. Praktische berging, met Velux dakraam.

Zolder: Via vlizotrap bereikbare bergzolder met twee Velux dakramen. Hier bevindt zich tevens de installatie van de airconditioning.

Tuin: Romantisch aangelegde achtertuin met o.a. beplanting, bestrating en grindwadi. Een houten tuinpoort komt uit in de achtergelegen Burgemeester Notermansstraat. Aan de woning is een gezellige overkapping, waar je heerlijk kan genieten van optimale privacy.

Garage/berging: De garage is aangebouwd aan het huis en heeft een afmeting van 23 m². Vanuit de garage is de kruipruimte onder het huis toegankelijk. Hier bevinden zich tevens de technische installaties (warmtepomp, omkeerunit, boiler en verdeler vloerverwarming), alsmede oplaadpunt elektrische auto en uitstortgootsteen met kraan. Separaat toegankelijke berging met houten trap naar bergzolder met uitstortgootsteen.

Bijzonderheden: -De hele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming. -De verdieping is voorzien van marmoleum (m.u.v. badkamer). -De hele bovenverdieping (3 slaapkamers en overloop) heeft een airconditioning, omkeerbaar voor warm en koud. -29 Zonnepanelen. -Alle kozijnen, deuren, dakranden en overkappingen (boven voordeur en terras achtertuin) zijn uitgevoerd in gemoffeld aluminium. Alle deuren en ramen hebben HR++ glas. -De woning is gelegen op een rustige, gewilde en kindvriendelijke locatie in de wijk 'De Leeuwerik', op loopafstand van het centrum met voorzieningen als winkels, scholen en het NS-station. Daarnaast is de bereikbaarheid goed, het snelwegennet rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) is snel te bereiken.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 784

Overige

Perceel oppervlakte 477

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 784

Overige

Perceel oppervlakte 477

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems