Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze ruime tweekapper is voorzien van een royale woonkamer, complete keuken en werkkamer op de begane grond, alsmede 4 slaapkamers en een fijne achtertuin, gesitueerd op het westen. Het geheel is gelegen op een gewilde locatie in de woonwijk Speelheide, op korte afstand van het centrum. Kom kijken en laat je overtuigen door alles wat dit huis je te bieden heeft!

Begane grond: Entree aan de zijkant van de woning. Binnenkomst in de hal welke toegang geeft tot de vernieuwde meterkast, het toilet, de keuken en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer (doorgelegd in toilet, keuken en werkkamer)en garderoberuimte. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer met sfeervolle gashaard, een fraaie houten vloer, convectorputten en schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin. Deze ruimte geniet van veel daglichttoetreding middels de grote raampartijen. De keuken is voorzien van een aanrecht in hoekopstelling, alsmede separate kast, met voldoende opbergruimte, spoelbak en diverse inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, grill en oven. Vanuit de keuken is de werkkamer bereikbaar. Deze is gecreëerd in de voormalige garage. De vloer is voorzien van tegels. Vanuit de werkkamer is de bijkeuken/berging te bereiken. Hier bevindt zich de unit t.b.v. de mechanische ventilatie, wasmachine-aansluiting, uitstortgootsteen en een keukenblok. Twee openslaande deuren geven toegang tot de oprit.

Eerste verdieping: Overloop met laminaatvloer geeft toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een oppervlakte van ca. 15 m². Slaapkamer II is ca. 15 m² en ligt aan de voorzijde. Slaapkamer III is tevens aan de voorzijde gesitueerd. Deze kamer heeft een afmeting van ca. 11 m². Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Volledig betegelde badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, wandcloset en dubbele wastafel in badmeubel. De badkamer heeft vloerverwarming.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Royale voorzolder met laminaatvloer en opstelling c.v.-ketel. Bergruimte met dakraam. Slaapkamer IV (ca. 18 m²) met laminaatvloer en dakraam. Er is hier praktische opbergruimte aanwezig achter de knieschotten.

Tuin: De ruime achtertuin is gesitueerd op het westen en is voorzien van een terras met zonneluifel en biedt veel privacy. Verder is er een buitenkraantje, betegeling en plantenborders. Een afsluitbare poort geeft toegang tot het achtergelegen pad. Een houten tuinhuis zorgt voor extra bergruimte.

Bijzonderheden: - Ruime tweekapper; - parkeergelegenheid op eigen terrein; - veel lichtinval in deze woning middels de grote raampartijen; - aangesloten op het glasvezelnetwerk; - deels hardhouten kozijnen, deels kunststof kozijnen en een aluminium schuifpui; - grotendeels dubbel glas en deels HR++ glas; 3 klepramen voorzien van enkele beglazing; - de woning is gelegen in de gewilde woonwijk "Speelheide", nabij alle voorzieningen zoals winkels, basisschool, voortgezet onderwijs, diverse sportverenigingen en uitvalswegen. Gunstige ligging ten opzichte van de A2, A50 en A58.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 626

Overige

Perceel oppervlakte 286

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 626

Overige

Perceel oppervlakte 286

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems