Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een leuk 2-kamerappartement? Kom dan eens kijken bij het appartement aan Burgemeester Notermansstraat 1D. Dit fraaie appartement is gelegen op de begane grond en beschikt onder andere over een tuin, een parkeerplaats op een afgesloten buitenterrein én een privé berging. De ligging van dit appartement is ideaal met het centrum van Best en het NS-station op korte afstand. Hierdoor ben je snel bij alle voorzieningen en kan je gemakkelijk reizen naar andere bestemmingen.

Indeling appartement: Entree aan de straatzijde. Binnenkomst in de hal, welke is voorzien van een fraaie houtlook tegelvloer met vloerverwarming (gehele appartement). De hal met meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars, alsmede glasvezelaansluiting) geeft toegang tot de leefruimte. Woonkamer met open keuken is eveneens voorzien van een houtlook tegelvloer. Deze ruimte bestaat uit een zit-, eethoek en keukeninrichting. Door de grote ramen aan de voorzijde heeft deze ruimte veel lichtinval. De keuken is ingericht met een keukenblok in wandopstelling en bestaat uit onder- en bovenkasten, een kunststof werkblad, een spoelbak, een 4-pits gaskookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een vriezer. Ook is er een praktische kast aanwezig waarin de koelkast en de combi-oven/magnetron zich bevinden. Via de gang zijn het toilet, de berging/wasruimte, de slaapkamer en de tuin te bereiken. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. C.V.-/wasruimte met opstelling C.V.-ketel, aansluiting wasmachine, unit mechanische ventilatie en verdeler vloerverwarming. De slaapkamer is bijna 10 m² groot en heeft door de flinke ramen veel lichtinval. Door de ligging aan de tuinzijde is dit een rustige kamer met veel privacy. Verder is deze ruimte voorzien van vloerbedekking en is er een badkamer ensuite aanwezig welke te bereiken is middels een schuifdeur. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel met badmeubel en designradiator.

Tuin: Een fijne buitenruimte geeft de mogelijkheid om lekker in het zonnetje te zitten. De tuin is ca. 29 m² en gelegen op het zuidoosten. De onderhoudsvriendelijke tuin is volledig omheind en afsluitbaar door middel van een poort.

Parkeerplaats/berging: Op het afgesloten buitenterrein aan de achterzijde van het complex ligt de parkeerplaats (grenzend aan de achtertuin) en het bergingenblok. Hierin heeft het appartement een eigen berging met vliering.

Bijzonderheden: - Leuk 2-kamerappartement met eigen parkeerplaats; - In 2014 gebouwd en goed geïsoleerd appartementencomplex; - Energielabel A. Het appartement is voorzien van 3 zonnepanelen. - Hardhouten kozijnen; - Voorzien van vloerverwarming via een C.V.-combiketel (Atag, 2014). De warmwatervoorziening geschiedt tevens via deze C.V.-ketel; - De maandelijkse servicekosten bedragen momenteel €81,--; - Het appartement is gelegen op gewilde locatie nabij het centrum van Best. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. De uitvalswegen rondom Eindhoven zijn snel te bereiken. - Kortom, een instapklaar appartement mét eigen tuin. - Voldoende openbare parkeergelegenheid in de omgeving/aan de voorzijde.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 191

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 191

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems