Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

RUIME MODERNE INSTAPKLARE WONING MET ALLE VOORZIENINGEN BINNEN HANDGEREIK!

Deze ruime drive-in-woning heeft veel leefruimte en is verdeeld over maar liefst vier verdiepingen. Deze moderne gezinswoning beschikt o.a. over een riante en lichte woonkamer, 3 ruime slaapkamers, 2 dakterrassen en grote inpandige garage met eigen oprit.

LOCATIE
Deze woning is gesitueerd in de woonwijk “De Rompert”. De wijk ‘De Rompert’ is een kindvriendelijke wijk. Aan de voorzijde is de straat autovrij en aan de achterzijde komt alleen bestemmingsverkeer; ideaal voor opgroeiende kinderen die buiten willen fietsen en spelen. Het gezellige Rompertpark met speelvoorzieningen voor de kinderen ligt om de hoek.
Qua voorzieningen zijn er sportverenigingen, kinderopvang en diverse scholen, waaronder basisschool Het Palet en het Jeroen Bosch college als voortgezet onderwijs. Het overdekte winkelcentrum ‘Rompertpassage’ bevindt zich om de hoek met alle voorzieningen binnen handbereik. Daarnaast is er ook een gezondheidscentrum, een apotheek en een benzinestation. Ten noorden van de Rompert ligt het ‘Van Zwietenpark’ rondom de Noorderplas en ten zuiden van de Rompert ligt het ‘Prins Hendrikpark’.
Wilt u een bezoekje brengen aan het centrum van ’s-Hertogenbosch? U bent er zo, vijf minuten met de auto, comfortabel met de bus (halte op ca. 2 minuten lopen) of binnen tien minuten met de fiets! Met de auto ben je binnen enkele minuten op de uitvalswegen A2 en A59.

BEGANE GROND
Aan de voorzijde is de entree/hal met kapstok en gemoderniseerde meterkast (2021). Daarna volgt de hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Verder is er op de begane grond een ruime multifunctionele ruimte aanwezig die op het moment dient als garage. De woning is ook te betreden via de achterdeur die uitkomt in deze garage. Voor de garage is een oprit, waardoor u bij thuiskomst nooit naar een parkeerplaats hoeft te zoeken. De garage is voorzien van verwarming, water en de vloer is bekleed met laminaat. Deze ruimte leent zich uitstekend als kantoor-/praktijkruimte, speelkamer voor de kinderen of een leuke hobbyruimte. Uiteraard is deze ook te gebruiken als (extra) slaapkamer. Verder is er een toilet aanwezig op de begane grond.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met een moderne open keuken (2019) en een aangrenzend terras. Er is een berging met opstelling van de CV-ketel (2021). De woonkamer en keuken zijn voorzien van pvc-laminaat, het grootste deel van de muren heeft strak stucwerk. De woonkamer en keuken zijn volledig geschilderd in 2024. Er is veel lichtinval door de grote ramen aan de voor- en achterzijde. Koken kunt u in de moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; een vier-pits elektrische kookplaat met ingebouwde afzuiging, een combimagnetron-oven, een koelkast en een vaatwasser. U kunt ook lekker buiten zitten op het grote terras (noord-oost). Het terras is afgewerkt met kunststof vloerplanken.

TWEEDE VERDIEPING
Deze verdieping heeft een ruime overloop, twee slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met een ligbad, een aparte douche, een toilet en een dubbele wastafel met spiegel. De gehele verdieping is bekleed met een nette laminaatvloer, met uitzondering van de badkamer. De grootste slaapkamer fungeert als master-bedroom. Er is plaats genoeg voor een groot tweepersoonsbed en een flinke garderobekast. Deze kamer is voorzien van een airco die zowel een koel- als een verwarmfunctie heeft. Daarnaast zijn er elektrische rolluiken aanwezig. De tweede slaapkamer fungeert op het moment als inloop garderobe.

DERDE VERDIEPING
Als u via de vaste trap op de derde verdieping komt, dan komt u in de hal die grenst aan de derde slaapkamer/werkkamer met aangrenzend dakterras. Deze slaapkamer heeft een inpandige berging en een laminaatvloer. Deze ruimte is ook voorzien van een airco die een koel- en verwarmfunctie heeft. Dit terras is op het zuid-westen gelegen en biedt veel privacy. Verder is er ook een washok met wasapparatuur aansluiting aangrenzend aan de hal op de derde verdieping.

Bijzonderheden:
- Compleet instapklare woning met alle voorzieningen binnen handbereik.
- Vergrote multifunctionele garageruimte.
- Lichte en ruime woonkamer gelegen op eerste verdieping met riant terras.
- Open keuken uit 2019 met diverse inbouwapparatuur waaronder een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, vaatwasser, combi-oven en koelkast.
- Verwarming en warm water via CV-ketel (Intergas, 2021), laatste onderhoud 2024.
- Tweede verdieping met twee royale slaapkamers waarvan de grootste met aircosysteem en een luxe en complete badkamer met de beschikking over een ligbad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel en een toilet.
- 3e verdieping met overloop naar berging voorzien van aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en een grote derde slaapkamer met veel bergruimte achter schuifwanden.
- Vanuit de 3e slaapkamer welke eveneens is uitgerust met een airco is een zonnig tweede (dak)terras te bereiken.
- Overal kunststof kozijnen met dubbele beglazing (garagedeur uitgezonderd).
- Dakleer is vervangen in 2021.
- Vergroting van het woonoppervlak op de derde verdieping mogelijk ter plaatse van het terras.
- Beide airco-units kunnen zowel verwarmen als koelen
- Parkeren op eigen terrein mogelijk.

Makelaarsland

Huis verkopen? Bespaar op je makelaarskosten. Bereken hier je besparing

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 539
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld dak
Woontype Eengezinswoning, Tussenwoning
Perceel oppervlakte 100
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen, Bitumineuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonhuis
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 539
Aantal verdiepingen 0

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Garage Ja
Dak type Samengesteld dak
Woontype Eengezinswoning, Tussenwoning
Perceel oppervlakte 100
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Pannen, Bitumineuze dakbedekking
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tussenwoning Ja
Garage inpandig Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Eengezinswoning Ja
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Opmerkingen isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
Verwarming opmerking Cv-ketel

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?