Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in uw nieuwe oase van rust en comfort! In de kindvriendelijke en populaire wijk Empel Noord ligt deze sfeervolle patiowoning met een adembenemend vrij uitzicht op de groene omgeving. Deze woning, compleet vernieuwd in 2023, biedt luxe afwerking, ruime kamers en een moderne uitstraling. Ideaal voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte.

Hoogtepunten van de Woning
- Compleet vernieuwd in 2023: Geniet van de nieuwste voorzieningen en een frisse, moderne uitstraling.
- Luxe afgewerkt: Hoogwaardige materialen en strakke afwerking zorgen voor een stijlvolle woonomgeving.
- Vloerverwarming: Comfort en warmte in elke ruimte, zowel op de begane grond als de eerste verdieping.
- Veel licht: Grote raampartijen en openslaande deuren naar de patiotuin zorgen voor een overvloed aan natuurlijk daglicht.
- Patiotuin: Een prachtige buitenruimte die optimaal bij de living betrokken wordt, en opnieuw betegeld is in 2024.
- Ruime en luxe keuken: Voorzien van een klimaatkast voor wijn, Quooker, Bora inductie kookplaat, koelkast, vriezer en vaatwasser.
- 3 slaapkamers: Ruim en licht, perfect voor een gezin of als werkruimte.
- Luxe badkamer: Nieuwe inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset.
- Privéparkeerplaats en ruime berging: Inclusief een geïsoleerde berging met wasmachine- en droger aansluitingen.

Uitgebreide Beschrijving
Welkom aan de Hondsdraf in de betoverende wijk Empel Noord, waar wonen en natuur naadloos in elkaar overgaan. Deze tot in de puntjes afgewerkte eengezinswoning biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en stijlvol leven. Bij binnenkomst via de voorzijde valt meteen de luxe toiletruimte en de meterkast in de hal op. De living, voorzien van vloerverwarming en een schitterende PVC-vloer, baadt in het daglicht dankzij de vele raampartijen en de openslaande deuren naar de patiotuin. Dit maakt het een ideale plek voor ontspanning en samenzijn.

De luxe keuken aan de achterzijde is een droom voor elke kookliefhebber. Voorzien van een klimaatkast voor wijn, een Quooker voor direct kokend water, en een Bora inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie, maakt koken hier een feest. Het prachtige werkblad, de overvloed aan kastruimte en de gezellige bar zorgen voor een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Op de eerste verdieping geeft de ruime overloop toegang tot drie ruime en lichte slaapkamers, een luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en wandcloset, en een inbouwkast met de C.V.-ketel (Vaillant 2013) en WTW-installatie. De gehele eerste verdieping -met uitzondering van de badkamer- is voorzien van PVC-vloer met vloerverwarming, wat bijdraagt aan het comfort van deze woning.

De woning beschikt over een energielabel A dankzij de goede isolatie, wat niet alleen uw wooncomfort verhoogt maar ook uw energiekosten verlaagt. De patiotuin biedt een perfecte buitenruimte, terwijl de privéparkeerplaats en ruime geïsoleerde berging extra gemak toevoegen.

Empel zelf biedt een dorpskern voor uw dagelijkse boodschappen en ligt centraal ten opzichte van belangrijke uitvalswegen zoals de A-2 en A-59. Verschillende speeltuinen, sportvoorzieningen, scholen en kinderdagverblijven zijn in de directe omgeving te vinden. Bovendien bent u binnen een kwartier in het sfeervolle, bourgondische centrum van 's-Hertogenbosch, waar u kunt genieten van diverse winkels en uitgaansgelegenheden.

Highlights in 100 Woorden
Deze volledig gerenoveerde patiowoning, gelegen in de geliefde wijk Empel Noord, is een ware parel. Compleet vernieuwd in 2023, en voorzien van luxe afwerkingen zoals vloerverwarming, een schitterende PVC-vloer en een moderne keuken met topapparatuur. Met drie ruime slaapkamers, een luxe badkamer en een zonnige patiotuin biedt deze woning alles wat u nodig heeft. De vele raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, terwijl de goede isolatie en energielabel A uw comfort garanderen. U beschikt tevens over een privéparkeerplaats en een ruime geïsoleerde berging. Kortom, de perfecte woning voor rustzoekers en jonge gezinnen!

In de huidige, dynamische woningmarkt is het een uitdaging om de perfecte vraagprijs te bepalen. Daarom hanteren wij een vraagprijs vanaf, in de hoop hiermee de juiste kopers aan te trekken en een eerlijke kans te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is in deze prachtige woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 114

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 104
Inhoud woonhuis 393

Overige

Perceel oppervlakte 114

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch