Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding

Welkom in dit charmante appartement, ideaal voor starters op de woningmarkt en eenpersoonshuishoudens! Gelegen in het gewilde 's-Hertogenbosch-Zuid, biedt deze benedenwoning een unieke mix van rust, comfort en een centrale locatie. Met een ruime slaapkamer, eigen tuin en een badkamer met ligbad, heeft dit appartement alles wat je nodig hebt. Binnen enkele minuten ben je in het bruisende stadscentrum of geniet je van de natuur in de nabijgelegen recreatiegebieden.

Hoogtepunten van de Woning
- Gelegen op de begane grond: Gemakkelijk toegankelijk en extra comfortabel.
- Ruime slaapkamer: Perfect voor een comfortabel bed en extra meubels.
- Badkamer met ligbad: Ontspan in jouw eigen ligbad na een lange dag.
- Tuintje: Een privé buitenruimte om heerlijk te relaxen of te tuinieren.
- Berging: Handig voor het opbergen van fietsen en andere spullen.
- Centraal gelegen: Slechts een paar minuten van het stadscentrum, winkels en de snelweg.

Volledige Beschrijving

Stel je voor: je opent de voordeur en stapt binnen in een oase van rust en comfort. Dit charmante appartement op de begane grond biedt alles wat je nodig hebt voor een fijn woonleven. Met een energielabel B en een woonoppervlakte van 39 vierkante meter, is dit een efficiënte en duurzame keuze.

Bij binnenkomst via de centrale entree kom je in de hal met een moderne meterkast en een keurig afgewerkt toilet met lichte tegels en een vrijhangend closet. De woonkamer verwelkomt je met lichtinval vanuit twee zijden, wat een aangename en open sfeer creëert.

De halfopen keuken, strategisch uit het zicht vanuit het zitgedeelte, is zowel praktisch als stijlvol. Het L-vormige keukenblok biedt voldoende kastruimte, een duurzaam kunststof werkblad en inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat en afzuigkap. Hier bevindt zich ook een handige bergkast.

De ruime slaapkamer, gelegen achter de woonkamer, geeft toegang tot de badkamer en de eigen tuin. Deze slaapkamer is groot genoeg om al je persoonlijke spullen op te bergen en biedt een serene plek om te ontspannen. De badkamer is, net als het toilet, uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en beschikt over een ligbad met douche, een wastafel en aansluitingen voor de wasmachine.

Een van de absolute hoogtepunten van dit appartement is de achtertuin, perfect voor zomerse avonden en middagontspanningen. De tuin beschikt over een achterom en een stenen buitenberging, ideaal voor extra opslag.

Omgeving en Extra Informatie

Natuurliefhebbers komen hier volledig tot hun recht. Op slechts vijf minuten lopen bevinden zich natuurgebied Het Bossche Broek en recreatieplas Zuiderplas, ideale plekken voor een ontspannen wandeling of sportieve activiteiten.

De centrale entree van het complex komt uit in een gemeenschappelijke ruimte, waar zich ook de voordeur van het appartement bevindt. Hier vindt u de postbussen en een intercominstallatie. In de algemene ruimte bevindt zich tevens een ruime berging met de opstelling van de cv-combiketel (2023) en mechanische ventilatie-unit.

Het appartement is in 2001 nieuw gebouwd. Voor het complex is er voldoende mogelijkheid om vrij te parkeren, een zeldzaamheid in deze centraal gelegen wijk.

Kortom, dit startersappartement is niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar biedt ook uitstekende toegang tot alle gemakken van 's-Hertogenbosch. De wijk Zuid, voornamelijk bestaand uit koopwoningen en appartementen uit de jaren zestig, staat bekend als een zeer plezierige woonomgeving. Mis deze kans niet om in een van de meest gewilde buurten van de stad te wonen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 163

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 163

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch