Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Korte Inleiding

Welkom in de gewilde en rustige wijk Maasvallei, gelegen in de geliefde woonwijk De Maaspoort. Deze woning, die uit de verhuur komt, biedt een uitstekende kans voor starters op de woningmarkt, tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die meer ruimte zoeken. Hoewel de woning nog gemoderniseerd en afgewerkt moet worden, biedt het met zijn L-vormige woonkamer en vier slaapkamers een stevig fundament voor een comfortabel en veelzijdig leven. De diepe achtertuin op het zuidwesten zorgt voor veel privacy, terwijl de kindvriendelijke omgeving perfect is voor gezinnen. Hier woon je op steenworp afstand van zowel stadsvoorzieningen als het groene buitengebied.

Hoogtepunten van de Woning

- L-vormige woonkamer: Geniet van een vrij uitzicht over het speeltuintje en een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de grote ramen.
- Ruime garage met bergzolder: Veel opbergruimte en plek voor al je hobby’s of een werkplaats.
- Vier slaapkamers: Perfect voor gezinnen die behoefte hebben aan ruimte en flexibiliteit.
- Ruime badkamer: Voorzien van een ligbad, aparte douche, wastafel en tweede toilet.
- Diepe achtertuin: Veel privacy en gelegen op het zuidwesten, ideaal voor zonnige zomerdagen.
- Kindvriendelijke woonomgeving: Gelegen in een rustige wijk met alle voorzieningen binnen handbereik.

Uitgebreide Beschrijving

Stap binnen in deze woning die uit de verhuur komt en gebruik je creatieve visie om het geheel naar eigen smaak te moderniseren en af te werken. De royale L-vormige woonkamer biedt voldoende ruimte voor een knusse zithoek en een gezellige eethoek. De grote ramen laten het daglicht rijkelijk binnenstromen, waardoor de ruimte warm en uitnodigend aanvoelt. Deze plek is bij uitstek geschikt om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden.

Op de eerste verdieping vind je drie praktisch ingedeelde slaapkamers, waaronder de masterbedroom aan de voorzijde van de woning. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Via een vaste trap bereik je de zolderverdieping, waar een vierde ruime en lichte slaapkamer is gesitueerd. Op de voorzolder zijn er aansluitingen voor wasmachine en wasdroger en een CV-ketel, evenals veel opbergruimte.

De diepe achtertuin biedt een oase van rust en privacy, en dankzij de ligging op het zuidwesten kun je hier de hele dag van de zon genieten. Perfect voor een barbecue of een ontspannen middag in de zon. De ruime garage met bergzolder biedt extra mogelijkheden voor opslag of als hobbyruimte.

Omgevingsinformatie

De wijk Maasvallei in De Maaspoort is zeer gewild vanwege de perfecte balans tussen rust, ruimte en de voorzieningen van de stad. Op loopafstand vind je diverse winkels, lagere scholen en sportvoorzieningen. De nabijgelegen natuurgebieden zoals het Maasoevergebied en De Noorderplas bieden volop recreatiemogelijkheden. Het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch is snel te bereiken, zowel met de fiets, auto als met het openbaar vervoer. Uitvalswegen zoals de A2 en A59 zijn uitstekend bereikbaar, waardoor je moeiteloos de rest van Nederland kunt verkennen.

Highlights

- Locatie: Gelegen in de geliefde wijk Maaspoort, met alle gemakken binnen handbereik.
- Ruimte: Vier slaapkamers en een royale woonkamer, ideaal voor gezinnen.
- Voorzieningen: Dichtbij winkels, scholen en sportfaciliteiten, met uitstekende verbindingen naar het stadscentrum en de rest van Nederland.
- Privacy: Diepe achtertuin met veel privacy, perfect voor ontspanning en vermaak.
- Potentie: Een woning die uit de verhuur komt en de mogelijkheid biedt om het geheel naar eigen smaak te moderniseren en af te werken.
- Comfort: Energiezuinig met een energielabel B en volop opbergruimte dankzij de ruime garage en bergzolder.

Bijzonderheden

- De woning komt uit de verhuur en daarom zal in de koopakte een clausule worden opgenomen die vermeldt dat de verkoper niet in de woning heeft gewoond. Hierdoor is de verkoper mogelijk niet op de hoogte van alle eigenschappen die een bewoner wel zou kennen.
- De woning wordt verkocht in de staat zoals deze tijdens de bezichtiging is waargenomen.
- Het notarieel transport zal plaatsvinden via Notariskantoor Van Eeten te 's-Hertogenbosch.
- Het betreft hier een perceel met een geschatte grootte. De exacte afmetingen van het perceel zullen worden vastgesteld na een kadastrale opmeting, waarvan de kosten voor rekening van de verkoper zijn.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 236

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 236

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch