Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden, uitgebouwd en derhalve verrassend ruime hoekwoning met 5 slaapkamers en een garage. Gunstige ligging nabij het ”Rivierenplein” en op loopafstand van het recreatiegebied ”de Oosterplas”, winkelvoorzieningen en scholen. De Bossche binnenstad is op slechts 10 minuten fietsafstand gelegen en de A-2, bedrijvenpark De Brand, natuur- en recreatievoorzieningen en sportvoorzieningen (hockeyclub, tennispark De Oosterplas en sportschool Wladimirov) zijn tevens op korte afstand aanwezig.


Begane grond Entree/hal Je komt de woning binnen in de hal met de (uitgebreide) meterkast, toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, garderobekast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Woonkamer
Vanuit de hal kom je in de ruime woonkamer met aan de voorzijde het zitgedeelte en achter bij de keuken het eetgedeelte. . De gehele benedenverdieping is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Keuken
De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, te weten een 4-pits gasfornuis, een combi oven/ magnetron , een vaatwasser, een koel/ vriescombinatie. Vanuit de keuken heb je toegang tot de bijkeuken met opstelling CV en wasmachine en droger aansluiting.




Overloop Je komt boven op de eerste verdieping op de overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers.
Slaapkamer 1 is aan de voorzijde gelegen en heeft toegang tot een groot balkon
Slaapkamer 2 is ook aan de achterzijde gelegen;
Slaapkamer 3 is aan de achterzijde gelegen; deze kamer deze is nu in gebruik als kastenkamer.
Alle 3 de slaapkamers zijn voorzien van een moderne laminaatvloer en rolluiken.

Badkamer
De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een douche, een toilet, een wastafel met wastafelmeubel, verwarming en inbouwspotjes. en heeft toegang tot het balkon.




Overloop
Via een vaste trap kom je op de tweede verdieping op de ruime overloop met toegang tot nog 2 slaapkamers.



Vanuit de bijkeuken is de achtertuin op het noorden bereikbaar. Een fijne tuin met veel privacy! De tuin is betegeld en beschikt over een grote berging.

Bijzonderheden:
- Ruime hoekwoning met garage/berging en 5 slaapkamers
- Fijne woonkamer met open keuken
- Praktische inpandige berging/bijkeuken voor je wasapparatuur
- Onderhoudsarme tuin
- Overal dubbel glas en kunststof kozijnen
- Voor de deur bevindt zich voldoende gratis parkeergelegenheid
- Oplevering in overleg

Kortom een fijne woning, die je zeker even moet komen bezichtigen! Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

ALGEMEEN De presentatie en promotiemiddelen met indelingstekeningen is uitsluitend bedoeld als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van een aan ons kantoor ter hand gestelde tekening en zijn puur ter indicatie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning. Deze wooninformatie wordt werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 14.15
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 141
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eindwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 390
Aantal verdiepingen 3

Overige

Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Garage opp 14.15
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 141
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Garage electra Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2016
Aantal slaapkamers 5
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Nextmove makelaars